Крематорій, метро та перший хмарочос. ТОП цікавих петицій, зареєстрованих у Вінниці

Крематорій, метро та перший хмарочос. ТОП цікавих петицій, зареєстрованих у Вінниці

Передивились архів вінницьких петицій з жовтня 2015 року, які не набрали достатньої кількості підписів. Відібрали найцікавіші, які не «дотягнули» до розгляду. Окрім створення нових зупинок та маршрутів трапились і досить незвичні, наприклад, метро та крематорій

Парки для вигулу собак

Роман Яков пропонував створити у кожному мікрорайоні міста парки для вигулу собак.  На його думку паркові зони добре впишуться в архітектуру міста. Петиція набрала 113 з потрібних 350 підписів.


Проект швидкісного трамваю

Олександр Ковальов пропонував створити у передмісті та місті швидкісний трамвай. Петиція набрала лише 54 голоси.


Будівництво крематорію

Петиція набрала 172 підписи. У ній Олександр Муженко пропонує створити у місті крематорій «для економії землі».

Відео дня


Годинники на зупинках громадського транспорту

Автор петиції пропонує встановити на зупинках годинники, щоб було зручніше орієнтуватись в розкладі громадського транспорту. Петиція назбирала 175 підписів.


Заборонити портрети високопосадовців у держустановах

Автор петиції Владислав Боднар пропонував заборонити вивішувати у вінницьких кабінетах портрети високопосадовців поряд з державною символікою. На думку автора все це пережиток радянських часів, щоб вислужитись перед начальством


Безкоштовні курси англійської мови

Вчити вінничан мови, яку знає півпланети пропонувала Вероніка Очеретна. Її підтримали лише 57 людей.


Перший хмарочос

На думку автора, це допомогло б місту отримати більше туристів та бізнес інвестицій. Петиція набрала лише 37 підписів


Метро

Метро як у Чикаго пропонували у Вінниці зробити двічі. Обидві петиції набрали по 42 підписи.


Пам’ятник Степану Бандері

Петиції побудувати пам’ятник Бандері у Вінниці теж пропонували побудувати двічі: у вересні та січні 2016 року. Автор Євген Райковський закликав вінничан підтримати петицію «ворогам на зло». Петиція набрала 62 підписи.


Замок на острові Кемпа та історичний театр

Дві петиції, що стосується острова Кемпа ми об’єднали в одну, їх об’єднує історичне спрямування та місце. У першій автор пропонує побудувати на острові замок, у другій -  історичний театр часів козацтва. Замок набрав 264 підписи, театр – 96.


Кондиціонери у лікарнях

68 підписів назбирала петиція з пропозицією встановити у палатах  міських лікарнях кондиціонери через спеку.


Мережа зарядних станцій для електромобілів

У лютому 2016 року Юрій Валько пропонував почати створювати у місті мережу заправок для електромобілів. Петицію підтримали 129 людей


Заборонити білити дерева та бордюри

Автор пропонував економити на побілці, яка немає ніякої практичної користі. А зекономлені гроші та «людино години» використати для справжнього ремонту вулиць. Петицію підтримали 203 людини.


ЖД каси у різних районах міста

Петицію підтримали 74 людини. В офіційній відповіді йдеться про те, що квитки можна купити не лише у касах, а й через інтернет. Тому такої необхідності немає.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алекс

    Автор Євген Райковський закликав вінничан підтримати петицію «ворогам на зло»



    Это 5. Просто 5 с плюсом. Даже комментировать не хочется
  • Artem Bondarenko

    Ерунда все
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up