Київський міст закривають на 19 діб. Повністю (ПОДРОБИЦІ)

Київський міст закривають на 19 діб. Повністю (ПОДРОБИЦІ)
  • З 14 червня міст по вулиці Чорновола все-таки перекриють повністю.
  • За словами міських чиновників, це треба, щоб пришвидшити ремонти Київського мосту.
  • Його перекриють для всіх — від тролейбусів до пішоходів. На велосипедах також не можна буде проїхати
  • Як буде ходити транспорт та чи вдасться уникнути того, що місто стане в заторах?

Начальник міського департаменту капітального будівництва Ігор Кравець розказав, що міст перекриють вже завтра, з 7-ої години ранку.

Міст по вулиці Чорновола закриють на 19 діб. Це буде від завтра, 14 червня, з 7-ої ранку. Увесь громадський та приватний транспорт піде через Центральний міст. Також заблокуємо проїзд по мосту й для екстрених служб. Такі радикальні умови потрібні, щоб підрядник зміг пришдвидшити ремонтні роботи, — розказав Кравець.

Олег Горецький, виконроб київської компанії «МСУ-2»

 

Відео дня

Навіщо це потрібно? На це питання відповів виконроб київської компанії «МСУ-2» Олег Горецький. Саме ця компанія і є генеральним підрядником ремонту мосту.

— Зараз ми облаштували підходи на міст з лівого боку. Це перехідні плити, щоб зміцнити з’єднання мосту з дорогою. Ми розпочали укріплювали опорні конструкції, демонтували дві балки мосту. Закласти перехідні плити потрібно й з правого боку. Якщо ми не зробимо цього зараз, то усе одно — міст доведеться перекривати, — розказав виконроб Горецький.

Директор комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко розповів, як саме буде організований рух транспорту без Київського мосту.

— Громадський транспорт буде рухатися згідно існуючого графіку. Ми раніше будемо випускати тролейбуси з депо, щоб вони швидше були на кінцевих зупинках своїх маршрутів. Додатково на трамвайні маршрути №1 та №6 випустимо по два трамваї. Тролейбуси, що будуть їхати з «Водоканалу» та «ВПЗ» розвертатимуться на Нансена, для того, щоб виїхати на Центральний міст. Ми слідкуватимемо за пасажиропотоком та про зміни в маршрутах будемо повідомляти заздалегідь, — сказав Луценко.

За словами виконроба «МСУ-2», вони можуть впоратися з ремонтами швидше.

Удень та вночі будуть працювати 34 робітника.

Анатолій Самусь, капітан поліції, начальник сектору безпеки руху

 

Начальник сектору безпеки дорожнього руху патрульної поліції Анатолій Самусь розказав, що будуть робити копи, щоб місто не стало в заторах. Даємо інформацію про зміни в тезах:

1. З’являться регулювальники:

  • на перехресті Нансена-Коцюбинського

  • на перехресті Театральна-Магістратська

2. Перевага на дорогах буде надаватися громадському транспорту

3. Вздовж Соборної буде більше поліцейських патрулів

4. Ймовірно, заборонять зупинку транспорту біля «Макдональдсу» (трамвай) та «Варшави» (тролейбус) по Соборній. Також можуть заборонити парковку для автомобілів по правому боку відрізку Кропивницького — Мури.

5. Буде більше копів й по вулиці Магістратській (від Театральної до Соборної)

6. Зміни по режиму роботи світлофорів біля Центрального мосту будуть оброблювати з відповідними департаментами міської влади.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Алексей Ткаченко

    Якби Центральний міст після цього не довелось ремонтувати.
  • З.А.Глядач

    "Також можуть заборонити парковку для автомобілів по правому боку відрізку Кропивницького — Мури."

    Саме так,"можуть". А можуть і не заборонити. Та навіть,якщо і заборонять,все одно знайдеться не один "розумник",який вважатиме,що саме ЙОМУ-дозволяється паркуватися. А дивлячись на те,як наші доблесні поліцаї "борються" з порушеннями паркування а/м,можна сподіватися,що це йому зійде з рук.
  • З.А.Глядач

    "Ймовірно, заборонять зупинку транспорту біля «Макдональдсу» (трамвай) та «Варшави» (тролейбус) по Соборній."

    "Геніально"!!! Найпростіше рішення-заборонити.
  • З.А.Глядач

    "Такі радикальні умови потрібні, щоб підрядник зміг пришдвидшити ремонтні роботи"

    А раніше вони чим "думали"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up