Із суддів Царевич і Кицюка зняли браслети

Із суддів Царевич і Кицюка зняли браслети
З одіозних суддів Печерського районного суду Києва Оксани Царевич і Віктора Кицюка знято запобіжні заходи у вигляді особистого зобов’язання -з’являтися на виклик слідчого, повідомляти про зміну місця перебування і носити засоби електронного контролю.

Вінницький міський суд відмовив прокуратурі області у продовженні термінів запобіжного заходу. Раніше суд встановив їх строком на два місяці.  Визначений час сплив 11 і 12 травня. Обласна прокуратура звернулася з клопотанням продовжити дію запобіжних заходів ще на шість місяців. Клопотання розглядали у суді протягом двох днів. У  понеділок 11 травня, суддя Сергій Клапоущак, ухвалив рішення про відмову у задоволенні заяви прокуратури стосовно судді Оксани Царевич. А наступного дня, 12 травня, аналогічне рішення прийняв суддя Олександр Олійник стосовно судді Віктора Кицюка.

Нагадаємо, що судді Оксана Царевич і Віктор Кицюк під час революції гідності судили автомайданівців. RIA вдалося дізнатися, що у Віктора Кицюка сплив 5-річний термін виконання обов’язків судді. До речі, пан Кицюк наш земляк, родом із села Вахнівка Липовецького району. Без продовження повноважень він не має права виконувати свої попередні обов’язки. Суддя Оксана Царевич у нинішній час знаходиться у відпустці. Кримінальне провадження стосовно згаданих суддів не закрито.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Дарья

    Цього слід було чекати, таких не наказують, вони завжди знайдуть спосіб як викрутитись і вийти з кожної ситуації сухим із води.
  • Анонім

    А судьи кто ??? всіх суддів на перевиховання в АТО !!!

  • Патріот Василь

    Да здраствуєт наш суд, самий гуманий сув в мире!!!!!
  • Анонім

    Правильна! Поносил - дай другим поносить.Дифуз браслетов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up