Чому у Вінниці закривають єдину «Молочну кухню» ?

Чому у Вінниці закривають єдину «Молочну кухню» ?

Читач «20 хвилин» написав на сайт новину «Молочну кухню закривають?»
І попросив прояснити ситуацію. Пояснюємо.

"Есть в Виннице замечательная организация - «Молочная кухня», многие родители в курсе, что это такое и аналогов городе достойных просто нет. Но вот пришёл период очередного заказа питания ребёнку, и сотрудники говорят, что с 01.06.2017 их закрывают. Причём причин не называют, звучат уклончивые не то на ремонт, нето помещение отбирают (а это центр города, ниже башни в сторону панорамы, напротив школы). Вобщем ситуация непонятная..."

Працівники молочної кухні в телефонній розмові з журналістом повідомили, що вони на місяць закриваються на ремонт. А стосовно чуток про переселення в інше приміщення, чи повного закриття - вони не в курсі. 

Про те, що «Молочна кухня» не закривається, сказав і головний лікар міста Олександр Шиш.
- Щорічно, як правило в червні, ми на місяць призупиняємо роботу «Молочної кухні» з технологічною метою помивки обладнання, прибирання, знезараження приміщень, - каже Олександр Шиш. - Таке відбувається з року в рік. 
Та з іншого боку, як каже лікар, приміщення де знаходиться молочна кухня потребує капітального ремонту, обладнання потребує модернізації як в плані енергоефективності, так і в плані зношеності. 
- Тому скоріш за все ми будемо розглядати інвестиційний проект для того, щоб інвестор провів там реконструкцію та капітальний ремонт, - говорить лікар. - Але це питання теоритичне: буде інвестор - буде ремонт, не буде - ні. Тому що в пріоритетах галузі охорони здоров'я на цей рік молочна кухня не передбачалась. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Татьяна Березюк Шевченко

    Молочная кухня очень достойно кормит малышей. Трудно подобрать качественные натуральные продукты на полках магазинов. Если действительно планируется отобрать помещение, то молочную кухню нужно переселить в новое. Почему дети должны страдать?!
  • Чуприна Женя

    Только сами сотрудники про никакие ремонты не слышали...Думаю под видом ремонтов и того подобного куда-нибудь перенесут, а помещение, точнее земля, уже кому то приглянулась.... Посмотримс
  • Чуприна Женя

    Сначала детская библиотека в центре мешает, теперь молочная кухня....
  • З.А.Глядач

    ЇЇ вже років з 20 "закривають".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up