Близько 600 людей слідкуватимуть за порядком на відкритті фонтану «Рошен»

Близько 600 людей слідкуватимуть за порядком на відкритті фонтану «Рошен»
Сьогодні, 23 квітня, у Вінниці буде відкриття світломузичного фонтану «Рошен». За інформацією поліції, близько 300 правоохоронців, 150 нацгвардійців, 100 курсантів та 80 активістів забезпечать охорону публічної безпеки та порядку.

- За даними  управління превентивної діяльності Нацполіції Вінниччини у святкових заходах візьмуть участь близько 20 тисяч вінничан та гостей міста. Для безпеки учасників святкування поліція залучила майже 300 правоохоронців, 150 бійців Нацгвардії, близько сотні курсантів ДСНС та 80 членів громадських формувань, - повідомляють у відділі комунікації Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області.

Нагадуємо, що з 18 години працівники патрульної поліції обмежать рух транспорту на території поблизу фонтану та перекриють центральний міст.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • макс

    Силовиков было настолько много, что у части из них за "Южным" сняли броники, забрали дубинки и под видом участников АТО посадили перед сценой, чтобы не резали глаз.
  • Анонім

    С ВЕЛИКИМ ПРАЗДНИКОМ - ПЕСАХОМ, ВИННИЧАНЕ !!!
  • Анонім

    Петя с Вовой и его министрами похоже боятся простых винничан. Еще год такого правления и винничане закидают их яйцами с зеленкой...

    макс reply Анонім

    Судя по количеству охраны всего лишь жены и сына Порошенко, боятся  безумно. Причем боятся явно не яиц, благодаря АТО народ вооружился до зубов, уже использование гранат при семейных ссорах судьями и прокурорами трактуется как хулиганство.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up