«Бебі-бокси» в Україні: викладають відео пакунків. Хто вже отримує?

«Бебі-бокси» в Україні: викладають відео пакунків. Хто вже отримує?
  • Українські породіллі почали отримувати «Пакунки малюка».
  • У сім областей вже передали «Бебі-бокси».
  • Коли отримуватимуть вінничанки їх?
  • Дивіться відео, що поклали у одноразову допомогу.
  •  

Станом на 17 вересня року сім областей України почали отримувати «Пакунки малюка» для передачі породіллям, а саме: Запорізька, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька та Черкаська області. Про це повідомляють у прес-службі Вінницької ОДА.

До цих областей доставили 2494 «Бебі-бокса», з яких 411 пакунків вже передані породіллям.

Дивіться відео, що поклали у таку коробку:

Відео дня

 

Варто зазначили, працівники соцзахисту у тих областях, які отримали «Пакунки малюка», вже розпочали видавити їх жінкам, які народили дитину та були виписані з пологових будинків у першій половині вересня 2018 року.

Наразі, здійснюється організація доставки на Вінницький обласний склад. Після надходження «пакунків малюка» на склад, їх видаватимуть вінничанам.

За інформацією Вінницької ОДА, кожна мама (інший законний представник новонародженої дитини), яка виписується з пологового будинку, починаючи з 1 вересня 2018 року, має отримати під час виписки одноразову натуральну допомогу “пакунок малюка”. Що увійде у "Бебі-бокси", читайте ТУТ.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяв, що з 1 вересня 2018 року, всім новонародженим видаватимуть у роддомі «пакунок малюка».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи 10:20 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 10:05 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 09:26 Окупанти активно наступають на трьох напрямках. Воїни ЗСУ тримають оборону 09:00 У Вінниці презентували масштабний конкурс громадських ініціатив (Новини компаній) 08:37 Сьогодні вітаємо Макара та Анастасію. Історія, заборони та прикмети 15 травня 21:47 По області ввели аварійні відключення світла. Чотири населені пункти повністю знеструмлені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up