При народженні дитини кожна сім’я отримає "Baby Box". Коли?

При народженні дитини кожна сім’я отримає "Baby Box". Коли?
  • Вінничани активно підписували петицію про «Baby Box». Тоді, вінницька влада дала негативну відповідь на таке звернення.
  • Але зараз з’явилась гарна новина. З 1 вересня 2018 року при народженні дитини кожна родина буде отримувати від держави спеціальний дитячий набір «Бейбі-бокс».

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів України.

— Тепер кожна родина, в якій народився малюк, буде отримувати від держави спеціальний бебі-бокс… Він, насправді, зібраний з любов'ю для того, щоби на перших етапах життя у мами, у родини було все необхідне для того, щоби доглядати дитинку, – пояснив він.

Гройсман наголосив, що "це буде достатньо якісний бокс, із якісним наповненням".

Відео дня

 У "пакунку малюка" будуть пелюшки, підгузки, все те, що має бути: що дитині треба вдягнути у перші кілька місяців, все, що має дбати про шкіру дитини: олійки, присипки.

Там є іграшки і спеціальний матрац, бо в деяких випадках ці пакунки можна використовувати як люльку для дитини, як це роблять в інших країнах.

  • Орієнтовна вартість пакунку – 5000 гривень.
  • Пакунок видаватимуть у пологових будинках.

Виглядатиме він так:

Нагадаємо, на сайті вінницької міської ради 3 січня 2018 року виклали електронну петицію про коробки для новонароджених Baby Box. Вінничани за декілька днів підписали звернення. На кількості 407 чоловік петицію закрили.

Читайте також: 

Коробки "Baby Box" для вінницьких матусь: мерія дала відповідь
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • христина

    Ви уявляєте івано франківська область не  всім новонародженим малюкам видаватимуть пакунки малюка ви написали кому саме то чому всюди пишуть що усім будуть давати
  • Олена Поляниця

    о боги, соска, пляшка!! Будь ласка, тільки не це!!! Нащо підштовхувати мам до дій, які суперечать налагодженню грудного вигодовування? ГВ, крім того, що необхідно малюкові для здоров'я, ще і безкоштовне. А скільки впалюють грошей молоді батьки на суміши?
  • Таня Столяр

    Якщо не можете забезпечити дитину усім необхідним,тоді навіщо народжувати.Раніше взагалі не давали коштів.Я в шоці з цих коментарів.Дають комплект ще й в носа колить.Коли ковдра мала чи градусник не такий.просто не беріть нахай віддадуть тому кому все ТАК.
  • Иванна Кучерук

    Краще б виплати збільшили 860 грн навіть на памперси не вистачає(((Я вже мовчу про суміші та дитяче харчування і особливо ліки(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up