Електронні петиції: просять забезпечити майбутніх вінницьких матусь коробками "Baby Box"

Електронні петиції: просять забезпечити майбутніх вінницьких матусь коробками "Baby Box"

Вінничанка Вероніка пропонує перейняти фінський досвід. Жінка закликає всім вагітним жінкам видавати коробку з набором необхідних речей на перший час для дитини.

Про це йдеться у тексті однієї із петицій. Її подала Вероніка Бабич.

Жінка розповідає, що 70 років тому фіни започаткували унікальну традицію. Вони всім вагітним жінкам видають коробку з набором найнеобхіднішого на перший час для дитини.

Вінничанка зазначає, що такий метод виправдав себе і у країні знизилась дитяча смертність, а також дітям дають “однакові стартові позиції в житті незалежно від статусу їх батьків”.

Відео дня

— В зв'язку з децентралізацією влади та наявністю додаткових надходжень у міський бюджет, Вінниця може стати інноватором у цій сфері та започаткувати подібну традицію у нашому місті. В той же час, така підтримка від міської влади може скоротити кількість батьків що відмовляються від дітей, через брак коштів на утримання новонародженого, — йдеться у тексті петиції.

Підтримати таку пропозицію можна ТУТ.

Довідка.

Baby box – коробка, яка виконана з міцного картону. Якщо покласти у таку коробку матрац, вона послужить ліжечком чи люлькою у перший рік народження дитини. Вона наповнена речами, постільної білизною та засобами гігієни.

Як виглядає та що є у фінській коробці дивіться у відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Петро Порошенко

    Аха ще може масажиста прислати? Личинки вже зовсім афігелі
  • Daily

    5 грн и 0.25 молока в 90х
  • Ксения Павловская

    Авто петиции видимо не совсем в курсе как обстоит дело в Финляндии...

    Там нет помощи финансовой (как ее нет в подавляющем большинстве нормальных стран). Вместо финансовой помощи там дают вот такой вот ящик, в котором товаров для малыша на 200евро. И все. Больше от государства молодая мама там может ни на что не рассчитывать.

    Потому хочется спросить у автора или ее устроит получить такой ящичек, отказавшись от помощи в 41 тысячу?

    А заодно может сделаем и декретный отпуск как во всех нормальных странах? 4 месяца! А не 3 года после рождения.



    Если уже браться за проталкивание чего-либо, сначала бы подробно вопрос изучили...

    Дали 41 тыщу, дали декрет 3 года, то еще и коробку дайте. А то МАЛО! А куда Вы потратили выделенные Вам деньги при рождении?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up