177 народних депутатів отримали компенсацію за оренду житла. В списку є й вінничани

177 народних депутатів отримали компенсацію за оренду житла. В списку є й вінничани
Оприлюднили список народних обранців, яким в грудні 2015 року виплатили гроші за оренду житла. В списку є багато олігархів.

Тут і закарпатський олігарх Михайло Ланьо, і партнер Бориса Колесникова мільйонер Денис Омельянович, і власник ФК "Зоря" мільйонер Геллер, і брати Добкіни, і Олександр Вілкул, який недавно витратив мільйони на передвиборчу кампанію в Дніпрі та син аграрного олігарха Вадатурського, статок якого оцінюється в близько  мільярд доларів.

“Бідних” народних депутатів від Вінниччини, що взяли компенсацію на житло, у списку вісім: Руслан Демчак, Григорій Заболотний, Сергій Кудлаєнко,  Іван Мельничук, Сергій Мельничук, Іван Спориш,  Геннадій Ткачук та Петро Юрчишин.

До речі, немає в цьому списку наступних вінничан-парламентарів: Володимира Гройсмана, Олександра Домбровського, Миколи Кучера, Юрія Македона, Олексія Порошенка, Дмитра Сторожука та Андрія Тетерука.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Так смішно слухати про те, які в нас бідні депутати – не мають можливості самостійно оплатити собі оренду житла. Не смішіть продайте нерухомість за кордоном і Київ вам стане по-кишені. Демчак взагалі – підпільний латифундист, а грошиками з держбюджету не гребує. Ганьба!
  • Анонім

    Самі "бідні" Вінничани зібрались! У них одне колесо від Мерседеса коштує стільки як 10 мінімальних зарплат Вінничан! У сміттєвий бак їх всіх!!! Демчака в першу чергу!!!
  • Костенко Кира

    Соромно за цих депутатів! Тут не сміятися, а плакати хочеться. Як вони змогли брати ці гроші, не розумію. Всі знають, що крім офіційних зарплат у них свій бізнес та інші доходи. ну точно вони не бідують. Як так?!
  • Анонім

    "Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти". Мені здається, що ім'я мільйонера Демчака, який представляє у парламенті БПП, тільки ганьбить нашого президента. Якщо иільйонер не соромиться лізти за тисячею в кишеню до держави, то хіба він буде піклуватися про матеріальне благополуччя простих людей!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up