Всеукраїнська Інфузійна Олімпіада для студентів та інтернів відбулася у Вінниці в ВНМУ ім. М.Пирогова (Новини компаній)

Всеукраїнська Інфузійна Олімпіада для студентів та інтернів відбулася у Вінниці в ВНМУ ім. М.Пирогова (Новини компаній)

Знання – це абсолютна цінність нашого часу, і дуже приємно усвідомлювати те, що є можливість перевірити власні теоретичні навички у дружньому колі студентства з різних куточків України.

Нещодавно, а саме, 22.11.2017 у Вінницькому національному медичному університеті ім.М.І.Пирогова за підтримки фармацевтичної компанії «Юрія – фарм», адміністрації та Студентського самоврядування університету, відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з інфузійної терапії.

Брали участь 19 студентів ВНМУ та один гість, студент Буковинського державного медичного університету, Неміш Василь. Олімпіада проходила одночасно для всіх студентів та інтернів медичних ВНЗ, у декількох містах країни. 

Перед початком олімпіади виступав Роман Мазур – координатор проекту «Сходи в майбутнє», та відповідальний за організацію заходу. Він пояснив учасникам правила участі, познайомив з журі, та оголосив тонкощі процесії. Також, з привітальним словом до учасників ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інфузійної терапії звернувся проректор з науково-педагогічної роботи професор, доктор медичних наук Гумінський Юрій Йосипович, який побажав всім успіхів та гарних і вдалих результатів. 

Учасники зі своїми завданнями справились вчасно, та перейшли до наступного цікавого та корисного етапу, який став сюрпризом для учасників: доповідь «Тактика інтенсивної терапії при травматичних кровотечах», яку провів Лоскутов Олег Анатолійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика. Корисна інформація та безцінний досвід не могли залишитись без уваги, тому кожен бажаючий міг задати запитання, залишити інтерв’ю та увійти в кадри фото звіту. Вчіться, дізнавайтесь щось цікаве для себе, досягайте поставлених цілей – побажав Олег Анатолійович.

Паралельно з доповіддю члени журі розпочали перевірку написаних робіт. Роботи довелось перерахувати двічі, щоб уникнути помилок і точно визначити переможців, адже під час першого підрахунку була виявлена помилка в самому алгоритмі оцінювання, при цьому її вдалось швидко усунути і з точністю в 100% визначити найкращих.

За результатами перевірки робіт ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інфузійної терапії, учасниками фінального ІІІ етапу олімпіади, який буде проходити у місті Києві 11 грудня 2017 року, визначені переможці: 

  1. Неміш Василь
  2. Гребената Наталія
  3. Бойко Катерина
  4. Польгун Максим
  5. Гаас Ольга
  6. Сімчук Дарія

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів і відмінних результатів на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з інфузійної терапії, який пройде 11 грудня в Києві. Чекаємо на повернення студентів вінниччини з перемогою!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up