Вінниця долучиться до міжконтинентального онлайн-фестивалю «Intercity Live». Де подивитися?

Вінниця долучиться до міжконтинентального онлайн-фестивалю «Intercity Live». Де подивитися?
  • Вінниця втретє долучиться до онлайн-фестивалю «Intercity Live», який пройде 20 червня. 
  • Окрім концертів, на міжконтинентальному заході можна буде побачити перфоманси та зустріти полярників з української антарктичної станції.

На цей раз у фестивалі візьмуть участь гурти не тільки з України, але й з Нової Зеландії, Барселони, Нью-Йорку, а також міст Америки та Африки. Загалом фестиваль об’єднає 16 міст, сім континентів, 30 учасників та вісім локальних організацій із восьми міст України. 

З Вінниці на фестивалі виступатиме метал гурт «Space Of Variations» та реп гурт «Падваротня». Також Вінниця представить перформанс «Маскування» у супроводі «Jam Band».

«Intercity Live» — міждисциплінарний фестиваль, ініційований під час карантину київською агенцією «kontrabass promo». Окрім них, фестиваль організовує ще сім інших команд, зокрема «Plai» з Вінниці. 

Відео дня

«Мистецьке об’єднання «PLAI» бачить Вінницю серед міст, які задають вектор культурного руху. Ми творимо та співпрацюємо з важливими проєктами у культурі та мистецтві. Серед них: «Air Гоголь FEST» та Ticket to the SUN. Організуємо концерти, фестивалі, зустрічі, кінопокази та усілякі культурні події», — пишуть співорганізатори фестивалю з Вінниці. 

Під час заходу глядачі можуть збиратися та спілкуватися у «зум-тамборі», в програмі відеозв’язку «ZOOM». А також буде включення з полярниками української антарктичної станції «Академік Вернадський». Як пишуть організатори, крім музичних лайвів від українських та іноземних артистів, на борту трансконтинентального Інтерсіті буде діджитал театр, алгоритмічна музика та аудіовізуальні перформанси. 

Триватиме фестиваль з 14.00 20 червня до 02.00 наступного дня. Транслюватиметься на ютубі. Фестиваль не має спонсорів та є безкоштовним для глядачів. 

Читайте також: 

Безпечний автоконцерт: в липні гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» заспіває на злітних смугах Вінницького аеропорту

Чи скасують ЗНО цього літа? Пробне вже перенесли в онлайн

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торон Туй

    Если межконтинентального, то с Луны смотреть удобнее всего.
  • Наталья Горошко

    А чего не межпланетного?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up