«Такого в Україні ще не було»: про концерт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у вінницькому аеропорту

«Такого в Україні ще не було»: про концерт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у вінницькому аеропорту
  • 7 липня у Вінниці гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» влаштує «безпечний концерт» у незвичному форматі. 
  • Відвідувачам його пропонують дивитися у власних автомобілях на злітних смугах аеропорту.
  • Влад Cівак, саунд-продюсер гурту, для журналіста 20minut.ua розповів, як все буде.

«— Женя, сфотографуй мене, ніби я тримаю Аеропорт на долоні.

— Готово, Влад.

Аnyway. Цим постом хочу проанонсувати автоконцерт гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» у Вінниці. Подія має бути реально крута і навіть трохи олдскульна. Не кожен день таке побачиш, от погодьтесь. Come on, друзі. Всього лиш 500 машин і «зорі дійсно запалають».

Відео дня

Саунд-продюсер Влад Сівак розповідає, що цей пост і фото у Фейсбуці виставив одразу після того, як директор вінницького аеропорту Ярослав Мазурець йому і Євгену Тихонову дав добро на проведення концерту. 7 липня «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» завітає  в наше місто, концерт відбудеться на вінницькому летовищі.

Питаю, чи директор з легкістю дозволив проведення концерту на злітних смугах, і чи дорого коштуватиме оренда такої зали.

— Ярослав Мазурець із задоволенням підтримав таку ініціативу. Авіарейси в липні поки не планують, тому аеропорт на день наш. Що стосується оренди летовища, ціну не назву, але скажу, що вона  помірна. 

«БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» вважається найбільш гастролюючим в Україні. Через епідемію і карантин гурт на деякий час припинив гастролі. Нещодавно разом з івент-агенцією Tikhonov Agency музиканти вирішили порадувати своїх фанів незвичним форматом безпечних концертів. Вперше в Україні музиканти гратимуть і співатимуть просто неба, а глядачі їх слухатимуть в автомобілі.

— Такого в Україні ще не було. Ну хіба що в 60-70-х роках, і то в Америці.Таку ідею вирішили запровадити, щоб підтримати прихильників, які через карантин не можуть відвідати концерти улюбленого гурту, — розповів Влад Сівак. Люди засумували за живим спілкуванням, і за живим виконанням улюблених артистів. Скільки б у карантин артисти зі своїх сторінок у соцмережах не співали наживо, живі концерти ніколи не замінять онлайн-перформансів.

 «Безпечний автомобільний концерт» новий формат, тому гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» його запатентував, розповів саунд-продюсер. 

 — Гастролі гурту розпочалися 29 травня в Луцьку. Із 500 місць було продано 491. Думаю, що вінничани приймуть «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» так само добре, бо минулого року музиканти зібрали у Вінниці два Будинки офіцерів.

В імпровізованій глядацькій залі Вінницького аеропорту теж планують розмістити біля півтисячі автівок. Влад Сівак уточнив, що велику сцену з великими екранами встановлять просто на злітних смугах цивільного аеродрому (смуги для літаків ВПС в жодному разі перекривати не будуть).

— Квиток за одну машину буде коштувати від 800-1200 гривень. Спеціальними розмітками відмежують ряди і місця для авто.

Оскільки подія відбуватиметься у карантин, встановлено низку правил відвідування безпечного автомобільного концерту:

1. Квиток є перепусткою на подію для одного автомобіля.

2. В одному авто дозволено перебувати у кількості не більше 2-х дорослих осіб та 2 дітей до 12 років включно.

3. При в’їзді на територію події відбуватиметься ОБОВ’ЯЗКОВЕ вимірювання температури безконтактним термометром.

4. Кожен пасажир автомобіля повинен мати при собі засоби особистого захисту та гігієни: захисну маску, рукавиці, антисептик.

5. Виходити з автомобіля дозволено лише у туалет, при цьому з одягненою маскою, рукавицями та з дотриманням безпечних відстаней, згідно з розміткою.

6. Одночасно у черзі до туалету дозволено перебувати не більше 5 особам.

7. Заборонено пересуватися на автомобілі по території до повного завершення концерту, за виключенням виїзду за територію, при цьому повернення неможливе.

8. Забороняється контактувати з будь-ким із присутніх.

9. Забороняється розпивати алкогольні напої та вживати заборонені речовини.

10. На території працюватиме професійна охорона та поліція, яка має право без пояснення причини попросити залишити подію.

11. Забороняється вмикати музику, або інші технічні прилади, які створять дискомфорт іншим відвідувачам.

12. Забороняється фото- відеозйомка концерту на професійне обладнання (за винятком попередньої акредитації).

13. Між рядами автомобілів постійно чергуватиме охорона та волонтери, які зможуть оперативно вирішити будь-яку проблему, також буде створено спеціальний канал у засобах зв’язку.

Оскільки карантин послаблено, фани можуть в своїх авто не лише слухати концерт, а й куштувати снеки і напої. Йдуть перемовини про те, щоб можна було на території аеропорту поставити ятки зі смаколиками, оскільки концерт відбудеться у свято Івана Купала. Всі санітарні норми буде дотримано, говорять організатори.

Читайте також:

«Це абсолютно китайське дитя». 43-річна вінничанка виношує хлопчика для пари з Уханю 

20 гарячих туристичних точок відкриваються для іноземців. Які країни приймають українців? 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Veronika Orlova

    "3. При в’їзді на територію події відбуватиметься ОБОВ’ЯЗКОВЕ вимірювання температури безконтактним термометром.")) Какой серьёзный ход, а анализы не нужно будет сдавать?
  • Торон Туй

    2 лярда помница собирались вложить в эти нью-васюки. О чем трубила эта газета. Уже?
  • Влад

    О, винницкий аэропорт...Не тот ли это аэропорт финансирование ремонта которого бенина шайка пророссийских рейдеров отложила "до лучший времен")? И винницкие мудрі тоже проголосовали за подобную шестерку. Хлеб мудрі профукали, хотя бы зрелища ширпотребу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up