Як дружина мера Могилів-Подільського просила не садити в тюрму її зятя (ВІДЕО)

Як дружина мера Могилів-Подільського просила не садити в тюрму її зятя (ВІДЕО)
  • Нещодавно суд виправдав і відпустив додому Сергія Шевчука – могилів-подільського бізнесмена, одруженого з падчеркою мера Петра Бровка. 
  • Він півроку був підсудним у справі замаху на убивство, але урешті суд відхилив усі докази сторони звинувачення.
  • Після виправдального вироку родичі потерпілого від замаху могилівчанина Олександра Коломійця поїхали додому плачучи.
  • А сьогодні вони залили у Фейсбук відео, яке підтверджує, що «Шеф» дійсно стріляв.

Відео з’явилося на сторінці тестя Олександра Коломійця, який нещодавно на судах розказував: Сергій Шевчук 10 травня минулого року вистріляв у нього всю обойму з револьвера і не убив тільки тому, що скінчилися набої. 

Записане відео камерою, встановленою у магазині тещі Олександра Коломійця, приблизно тоді, коли кримінальне провадження зі звинуваченням Сергія Шевчука передали на розгляд суду.

На запису – дружина мера Могилів-Подільського Петра Бровка та її дочка, на якій одружений Сергій Шевчук. Обидві жінки ведуть перемовини з власницею магазину Тетяною Глущак про те, аби вона на суді відмовилася від звинувачень. Якраз Тетяна Глущак писала заяву в поліцію, коли її зять опинився з пораненнями у лікарні.

 

Про цей запис журналісту розказували раніше родичі Олександра Коломійця, але не надавали його. Казали, що їм пропонували «великі гроші» за те, аби вони пробачили «Шефа», і вони відмовилися від «матеріального відшкодування», бо хочуть добитися справедливості. Тобто – покарання для Сергія Шевчука.

Відео дня

Натомість відшкодування Олександр Коломієць просив у суді, в цивільному позові, який додається до матеріалів кримінального провадження. Сума відшкодування – трохи більше півмільйона гривень.

Цей позов залишився без розгляду через виправдання Сергій Шевчука. Останній, нагадаємо, не визнавав своєї вини, називав звинувачення наклепом і щойно вийшов з-під арешту, сказав: «справедливість восторжествувала». Попереду - апеляційний розгляд справи. Свою апеляційну скаргу вже готує прокуратура. Також оскаржувати вирок буде адвокатка, що представляла інтереси потерпілого. 

 

Читайте також:

Відпустили додому «Шефа». Чому обвинувачення зятя мера розвалилося у суді

В прокуратурі пояснили, чому суд назвав справу «Шефа» історією без доказів (ВІДЕО)

Вийшов із зали суду. Зятю мера Могилів-Подільського злочину не довели (ФОТО)

Півмільйона за свободу Шефа. Зятя мера Могилів-Подільського не пустили з СІЗО

Зятю мера Могилів-Подільського продовжили арешт. Судять за замах на убивство

На засіданнях суду над зятем мера Могилів-Подільського почалися махінації

Допит про кулі з револьвера. Як судять «Шефа» за злочин проти «Кабана» (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виктор Королюк

    Де ж те відео?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up