Дочка мера Могилева-Подільського «здала» місцевих авторитетів (ВІДЕО)

Дочка мера Могилева-Подільського «здала» місцевих авторитетів (ВІДЕО)
Христина Шевчук (26): дружина депутата міськради Сергія Шевчука, якого судять за замах на вбиство, та дочка мера Петра Бровка. Як виявилося, нерідна
  • «Ціль мого візиту – захисти честь сім’ї», - з цього почала розмову з журналістом 26-річна Христина Шевчук.
  • Вона призналася, що Петро Бровко їй - нерідний батько.
  • Пояснила, чому арештували її чоловіка Сергія Шевчука.
  • І розказала, хто чим дихає в прикордонному Могилеві-Подільському та за що воює.  

Як дочку мера Петра Бровка та дружину його «правої руки», депутата міськради і підприємця Сергія Шевчука, знають у невеликому Могилеві-Подільському 26-річну Христину Шевчук. Першого місцеві мешканці обрали на п’ятий строк. Другого – зараз судять за замах на убивство та уже п’ятий місяць тримають під арештом в СІЗО.

Христина регулярно возить передачі чоловіку у Вінницьку тюрму. А після подій в Могилеві, які її змусили звернутися до поліції із завою про загрозу своєму життю, вирішила прийти і до редакції.

Розмову з нею записали через два дні після мітингу в Могилеві-Подільському, коли група активістів (їх дівчина називає в більшості немісцевими, хлопцями із ближніх Немії та Серебрії) прийшла під її готель «Смарагд», щоб перестріти Петра Бровка та висловити йому недовіру.

Відео дня

- Нехай вони оголошують недовіру головам своїх сільрад! - обурювалася Христина. – Що ці люди мають до Петра Бровка? Вони не голосують за мера.

Акція була мирною. Тобто обійшлася без бійок, але не без лайки. Меру кричали, що має руки по лікоть у крові, бо прикриває злочини свого оточення. Під оточенням люди розуміють братів Шевчуків, один із яких – чоловік Христини.   

Активно виступали на мітингу родичі визнаного потерпілим у кримінальній історії могилівчанина Олександра Коломійця та він сам. Поліція вже довела до суду замах на нього, як злочин, скоєний зятем мера Сергієм Шевчуком. Останнього якраз днями почали судити за замах на вбивство, яке було 10 травня минулого року: поранив із вогнепальної зброї Коломійця в стегно і сідницю.

Дочка мера каже – її чоловік має алібі. Вона сама назвала Сергія «правою рукою» Петра Бровка. Але сказала: навіть якщо і є конфлікт між її чоловіком та Коломійцем, то до чого тут її батько?

- Чомусь вони не йшли говорити зі мною, як з дружиною Шевчука. Їм треба було ставити вимогу Петру Петровичу, - говорить Христина про ультиматум меру за десять днів припинити злочини в місті, інакше знов "майдан". – Як людина може обіцяти, що не буде того, до чого вона не має ніякого відношення? Це була спланована акція, спрямована на те, аби захопити владу в місті.

Христина говорила, що упевнена: протягом найближчих днів у Могилеві-Подільському будуть інші злочини, скоєні задля того, аби скомпрометувати її батька. Вона назвала кількох людей, яких у місті усі нібито знають, як кримінальних авторитетів. Мовляв, це їхніх рук справа - останні підпали машин, бійки, стрілянини.  

Хто торгує наркотиками, хто заробляє на контрабанді спирту – дивіться в розповіді дочки мера, записаній на відео.

Також Христина Щевчук розказала, що один із названих нею "авторитетів" – це її біологічний батько.

- Чули історію, як у бізнесмена на "Лексусі" стріляли? Так, це у нього, - не бачить причин приховувати таку інформацію дівчина. Чому? Бо каже, що й цей злочин «вішають» тепер на її чоловіка.

У СІЗО, як говорить Христина, Сергій вже мав візит від «смотрящих». Шість людей заходили до нього в камеру з телефоном, де на другому кінці «дроту» був її біологічний батько. Христина каже, що її чоловіка не зачепили тільки тому, що він розказав про цей особистий момент. Також вона згадує про нього, коли згадує давні напади на Петра Бровка.  

- Так, це ще та Санта Барбара. Але я вважаю, що батько не той, хто зробив, а той, хто виховав. Мене з 5-ти років виховує Петро Петрович, і так, як він мене любить, так, як він любить моїх дітей, ще не всякий батько може, - каже Христина. 

- То, може, всі ці кримінальні події, які були в місті, не через владу, а за стару образу? – питаємо співрозмовницю про стосунки обох її батьків.

- Так, це триває вже давно, - відповідає Христина. - Але мій чоловік боровся з контрабандою, тому що в нас поруч Молдова, і вони все це тягають з Молдови сюди. Служби з цього отримують гроші. Їхня мета - отримати центр. Саме Могилів-Подільський. Отримати вони його не можуть, тому що поки там є мій папа (батьком називає Петра Бровка, - авт.), поки там буде мій чоловік, все буде спокійно.

Питаємо Христину, яка ж людина із названих нею керує процесом захоплення влади в Могилеві-Подільскому? І тут вона каже про народного депутата від їхнього виборчого округу.

- Юрій Македон стоїть на чолі цього злочинного угрупування, - каже Христина Шевчук. – І зараз що відбувається? Він каже, що ми теж організована злочинна група. Якщо так, то моє угрупування складається із моєї мами, мого батька, мене, мого чоловіка і його двох братів. Сильне угрупування, тому ми багато чого можемо наробити, – сміється співрозмовниця. - І ще є двоє моїх малих дітей. Причому діти - особливо активні і небезпечні учасники «банди»…

Христина стверджує, що план захоплення влади в місті розроблявся вже давно. Зараз він, мовляв, виходить на найбільш активну стадію. І звинувачення її чоловіка у замаху на вбивство – це провокація, організована для того, щоб прибрати головну заваду на шляху до усунення діючого мера.

- Вони завжди хотіли його з’їсти, - каже Христина Шевчук. - Сергія ще довго не будуть випускати з-під варти. Я впевнена. Бо це невигідно. Зі спирту, який тягають з Молдови, отримують долю СБУ, вінницька прокуратура. Вони самі хочуть поміняти владу в місті. Якимось чином усунути від справ, щоб поставити свою людину. І тоді почнуть спирт з Молдавії переправляти не просто під річкою, а в нас труби будуть іти по повітрю, через все місто, офіційно. І це буде нормально. Оце ціль цих людей.
 


Відповідь на сказане

Редакція готова вислухати кожного, кого назвала у своїй розповіді авторитетом або криміналітетом героїня цього інтерв’ю. 

Раніше ми запитували у Юрія Македона, що він думає про реакцію із боку родини Бровка на мітинг, де він також був. Що на нього нібито зігнали «тутішок» із ближніх сіл. Що організувала все – його помічниця Тетяна Глущак (теща потерпілого від замаху на вбивство, яка свого написала заву в поліцію зі звинуваченням зятя Бровка).

- Вони зараз будуть ким завгодно називати людей, тітушками, бандитами, інопланетянами, щоб захищатися, - так відреагував Юрій Македон на питання.

Він сказав, що його запросили на мітинг могилівчани, й він приїхав, аби утримати людей від радикальних дій. Також нардеп підтвердив інформацію про наявність у Тетяни Глущак посвідчення помічника народного депутата:

– Я їй дав посвідчення ще тоді, коли був замах на її сина. Сказав, нехай буде, може, воно допоможе у чомусь.

Докладніше про події у Могилеві-Подільскому можна прочитати в матеріалі "Майдан в Могилів-Подільському: людей дістали злочини оточення мера (ВІДЕО)". 


Читайте також: 

Півмільйона за свободу Шефа. Зятя мера Могилів-Подільського не пустили з СІЗО
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег

    А шеф что авторитет??? 😂😂😂😂
  • Олег

    А шеф что авторитет??? 😂😂😂😂
  • Bogdan Vovchuk

    "Але мій чоловік боровся з контрабандою, тому що в нас поруч Молдова, і вони все це тягають з Молдови сюди" - що??? Шеф боровся з контрабадною? Та він і сам є куратором не однієї махінації і розбірок, які постійно влаштовує: то стрілянини, то побиття. Її чоловіку саме там місце де він зараз і перебуває, разом із мером.
  • Purgen Purgen

    Буржуйские разборки. Их результаты не повлияют на жизнь трудящихся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up