Вінницький нотаріус подала в суд на активіста через звинувачення в «сірих» схемах

Вінницький нотаріус подала в суд на активіста через звинувачення в «сірих» схемах
  • Активіст Андрій Гайдай оприлюднив позов, який отримав по пошті від вінницького нотаріуса.
  • У позові йдеться, що неправдива інформація поширена активістом негативно вплинула на стан здоров’я нотаріуса і вона була змушена звертатись за медичною допомогою  
  • На своїй сторінці у Фейсбук Андрій закликає всіх небайдужих прийти на судове засідання, дату якого повідомить згодом.

Вчора, 19 травня, Андрій Гайдай, на своїй сторінці у Фейсбук, оприлюднив фото позовної заяви від нотаріуса Марини Ткачук, яку отримав поштою.

Активіст пише, що позов він отримав через те, що показав усій країні, як у Вінниці місцеві князьки та латифундисти за безцінь скуповують у людей право на приватизацію сільськогосподарських земель за допомогою нотаріусів та селищних голів.

Відео дня

«Цинізм у тому, що людина, усвідомлюючи та розуміючи свою неправоту, намагається довести усім, що боротися проти таких схем дерибану землі — погано! Та ще й виписала у лікаря довідки про лікування! Бачите, як образив, що аж ліки виписали по рецепту!!! В мене просто немає слів! Це прецедент!» — йдеться у пості Андрія Гайдая.

Андрій також запросив усіх небайдужих журналістів та справжніх вінничан та судове засідання. Дату засідання повідомить пізніше.

Про конфлікт між вінницьким активістом Андрієм Гайдаєм та нотаріусом Мариною Ткачук ми писали раніше. Все почалось з того, що активіст відгукнувся на оголошення в інтернеті про «швидкий заробіток». Заробіток полягав у тому, що у Вінниці через нотаріуса скуповувались довіреності на право володіння земельними ділянками сільськогосподарського призначення. За переоформлення довіреності на право володіти такою ділянкою, розміром у два гектари, всім охочим обіцяли по 500 гривень.

В особистому листуванні у соцмережах невідомі запросили активіста на прийом до нотаріуса Марини Ткачук. Андрій Гайдай прийшов і зняв все що відбувалось прихованою камерою. Відео розмістив на своїй сторінці у Фейсбук. Також вказав на причетність нотаріуса до «сірих» схем скупки землі. Як все було дивіться у відео, або читайте тут.

Нотаріус прокоментувала журналісту 20minut.ua цей випадок. Марина Ткачук розповіла, що звинувачення не мають під собою жодних підстав, а чоловік який зняв її на відео не має уявлення про роботу нотаріуса. Довіреності на право власності оформлюють в односторонньому порядку. Нотаріус також зазначила, що збирається подавати в суд на активіста.

Читайте також:

Скільки коштує застрахуватись від COVID-19 та які виплати передбачені

«Чого ви тут кричите?» Немовля з жаром відмовились тестувати без благодійного внеску

Літаючі коні, золоті лебеді та срібні орли. Відгадайте вінницькі міста по гербах

«У нас 25 лежачих». Хто і як доглядає за самотніми літніми вінничанами на карантині

П’ять з половиною ліжок на 100 000 населення. Що є у вінницьких лікарнях проти COVID-19

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Контроль Активістів

    Шановні Вінничани! Перегляньте сторінку у ФБ цього «недоактивіста», по іншому його можна назвати тільки провокатором, де він порушив ПДР на вул. Соборній та на відео сам вигадав принаймні три різні причини, по яким він міг пересуватись по вул. Соборній, а перед цим сказав що їде писати на когось заяву! Брехня очевидна! Влаштував увесь цей цирк заради отримання собі політичного хайпу! Це також очевидно! На своїх сторінках Гайдай, Дужак, та його депутат Свободівець якому він нібито допомагає Дмитро Уманець видаляють незручні запитання по цій ситуації і блокують акаунти тих, хто їх їм ставить. Ось Вам шановні читачі і відповідь на питання - Хто ці люди!
  • Сергей Сергей

    Как она может работать с таким здоровьем???

    Сергей reply Сергей Сергей

    а т как можешь писать без мозгов?
  • Svyatoslav Usatyuk

    Активіст, журналіст, помічник депутата - проста людина...
  • Pravdorub

    Я знайомий з цим нотаріусом давно, Марина Ткачук порядна і чесна людина, вона світла і відкрита для людей, дуже професійно і фахово веде свою діяльність. Я би навпаки прийшов у суд, щоб підтримати її, ніж цього недоактивіста, який безпідставно і нахрапом звинуватив людину у якомусь "схематозі", ганьба активісту і справедливий вирок у суді
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up