Вбили з особливою жорстокістю. У Вінниці винесли вирок двом хлопцям-садистам

Вбили з особливою жорстокістю. У Вінниці винесли вирок двом хлопцям-садистам
  • За вбивство з особливою жорстокістю судили двох юнаків, що до смерті закатували третього.
  • Поїли його оцтом, кололи шприцам, виделкою, ножем, а врешті... вирізали серце з печінкою.
  • Вирок в цій страшній справі винесли сьогодні, 10 березня, у Вінницькому міському суді.

Одному підсудному призначили покарання у вигляді довічного ув’язнення, а другому — присудили 15 років позбавлення волі. Незважаючи на особливу жорстокість діяння, молодшому юнакові врахували пом’якшувальну обставину. На момент злочину він був неповнолітнім і тільки тому вищої міри покарання не отримав.

Про рішення у цій справі дізнаємося з повідомлення прес-служби Вінницького міського суду. Саме тут сьогодні, 10 березня, винесли вирок двом юнакам за умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю та за попередньою змовою групою осіб (пункти 4 та 12 другої частини статті 115 Кримінального кодексу України).

Йдеться про злочин трирічної давнини. Тепер підсудним 24 та 19 років. Тоді, коли вони вбивали, були ще молодшими. А жертва — не стороння для них людина, а приятель. 

Відео дня

«У ході судового розгляду було встановлено, що обвинувачені у 2018 році разом зі своїм товаришем розпивали алкогольні напої в помешканні одного з обвинувачених, під час чого між ними та потерпілим виник малозначний конфлікт», — пишуть на сайті суду.

З наданої тут інформації дізнаємося страшні деталі злочину, який скоїли в алкогольному угарі молоді люди. Щоб не переказували ці деталі своїми словами, краще процитуємо мовою працівників суду:

«Зловмисники, розуміючи свою перевагу, затягли потерпілого до кімнати, де протягом декількох годин спричиняли йому тілесні ушкодження, а саме наносили множинні удари ногами по тулубу та голові, залили йому через рот одеколон та столовий оцет, повністю роздягнули та кидали в нього шприц, таким чином, щоб металева голка застрягала у тілі. Після цього, неповнолітній обвинувачений взяв до рук металеву вилку та засував її в анальний отвір хлопцю, в той час як другий молодик кухонним ножем робив надрізи на ногах та куприку потерпілого. Після того, як хлопець втратив свідомість, обвинувачені продовжили розпивати алкогольні напої та веселитись. Через декілька годин задля запобігання свого викриття, вони за допомогою кухонного ножа почергово розрізали потерпілому живіт і груди та вирізали серце й печінку, внаслідок чого він помер на місці. Після скоєного, обвинувачені спокійно ходили населеним пунктом та розповідали знайомим, що вони «замочили» потерпілого...».

Якого віку був той хлопець, що помер такою страшною смертю, в прес-службі суду не поінформували. Натомість вказали, що із вироком можна ознайомитися у Реєстрі судових справ.

А вирок, нагадаємо, набирає законної сили після рішення апеляційного суду або, якщо оскарження не було, через 30 діб після його винесення судом першої інстанції. А про те, як слухалася ця справа у міському суді, прес-служба розповіла такими словами:

«Суд ретельно дослідив всі надані сторонами докази. В суді був допитаний лише один з обвинувачених, інший відмовився давати показання протягом досудового слідства та судового розгляду. Кожен з них намагався перекласти провину на співучасника, заперечуючи свою причетність до скоєння вбивства та розповідаючи досить детально про дії спільника. Вирішуючи питання про призначення обвинуваченим покарання, суд взяв до уваги те, що чоловіки, раніше судимі, за місцем проживання та навчання характеризуються негативно, мають схильність до скоєння злочинів. За результатами повного та всебічного судового розгляду, суд визнав винними 24-річного молодика та 19–річного хлопця, який на момент скоєння злочину був неповнолітнім (обставина, що пом’якшує покарання) у вчиненні злочину, передбаченого п. п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі та 15 років позбавлення волі відповідно».

Зараз, як і на досудовому слідстві, підсудні заходяться під вартою. До остаточного вирішення питання про їхнє покарання суд буде утримувати хлопців у СІЗО.

Про цей жахливий злочин два роки тому була програма на СБТ. Якщо маєте міцні нерви і не боїтеся дізнатися ще більше подробиць, то подивіться її запис:    

 

Читайте також:

Розбещення чи згвалтування — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами

Валерія Сікал розповіла суду про хтивого полковника, який тепер захищає честь і гідність

Якщо потрібна допомога адвоката, то де знайти безплатного? Адреси і телефони юристів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Олена Слободиська

    А якщо врахувати що 3 роки в СІЗО підуть за 6, залишилось 9...
  • Руслана Кравченко

    Все начинается с издевательств над животными, но там вы менее красноречивы, когда ваши «добрые» детки и вы сами считают нормальным, отравить, убить, вывезти. Вот и обратка, ловите

    Інна Савчук reply Руслана Кравченко

    Руслана Кравченко 👍👍👍
  • Елена Спридонюк

    Да ,здравствует наш суд.Самый гуманный суд в мире.А теперь ещё и кормить этих уродов годами...
    Р,А,С, Т,Р,Е,Л,Я,Т,Ь...
  • Арина Святецкая

    Я за те щоб таким виродкам давали СМЕРТНУ КАРУ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up