У новорічну ніч в Могилів-Подільському підрізали зятя мера. Він зараз в реанімації

У новорічну ніч в Могилів-Подільському підрізали зятя мера. Він зараз в реанімації
Торік Сергія Шевчука звинувачували в замаху на вбивство, але суд виправдав (на фото з дружиною після виправдального вироку). Тепер замах був на його життя?
  • Про ножове поранення, нанесене одруженому на падчерці мера могилів-подільському бізнесмену, редакція дізналася від адвоката родини Шевчуків.
  • Він сказав, що Сергій в реанімації і хоч би вижив. Також адвокат повідомив, хто поранив Шефа.
  • Редакція уточнила інформацію в поліцейському главку й дізналася деякі обставини нічної бійки під рестораном у мешканців прикордонного райцентру. 

Про отримані зятем мера Могилів-Подільського серйозні ножові поранення сказав журналісту 20minut.ua вінницький адвокат Віталій Корпало. Він захищав Сергія Шевчука в суді, коли останнього звинувачували в замаху на вбивство. І схоже, новорічний злочин проти його клієнта пов’язаний з виправдальним вироком.

Бізнесмена, одруженого на падчерці Петра Бровка, нагадаємо, звинувачував у спробі вбивства Олександр Коломієць, але у суді не зміг довести вину Шефа. Суддям забракло доказів, що саме Сергій Шевчук стріляв, тому звинуваченого виправдали. Тепер між сторонами, що давно конфліктують, сталася чергова сутичка новорічної ночі. 

— Сергій поки в реанімації. Хоч би вижив, — сказав адвокат Віталій Корпало. — Поки що деталі мені невідомі, але очевидно, з врахуванням кількості ударів та в які органи вони наносилися, можу стверджувати, що це був замах на вбивство. Удари були в живіт і по шиї, а це може говорити тільки про одне — про цілеспрямоване бажання позбавити життя. Чим керувався Коломієць, мені не відомо.    

Відео дня

Що саме сталося і за яких обставин, редакція запитала в обласному главку поліції. І прес-офіцер Анна Олійник розповіла, що поліцейські отримали інформацію від медиків про двох потерпілих. Щойно в могилів-подільську лікарню привезли поранених чоловіків, туди направили опергрупу, яка ось що дізналася.

— Був конфлікт в розважальному закладі, під час якого дві особи потерпіли — отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості, — говорить Анна Олійник. — Обидва чоловіки написали заяви, і є два провадження. По одній заяві відкрили про тяжкі тілесні ушкодження (стаття 121–ша), по другій — про тілесні ушкодження середньої тяжкості (стаття 122 Кримінального кодексу України).

До висновків експертів про характер ушкоджень в поліції ствердно не говорять. Але за попередніми висновками лікарів, дійсно, у пацієнта реанімації ножові поранення. Обох потерпілих чоловіків в поліції назвала учасниками конфлікту двох сімейних пар.

— Один був зі своєю другою половиною і інший. Між собою вони побилися, — уточнила Анна Олійник. 

У спільнотах Могилів-Подільського, які ми проглянули в Фейсбуку, немає інформації про новорічний інцидент. Телефонуємо родичам Олександра Коломійця, питаємо, чи дійсно Олександр другий потерпілий в цій історії бійки й чи знає він про звинувачення в нанесенні тяжких тілесних?

— Спровокувала бійку Христина, — говорить про дружину Шевчука теща Олександра Коломійця Тетяна Глущак. — Вона зірвала з моєї дочки ланцюжок, вирвала з рук телефон. Саша захищав жінку. Шевчук став йому на ногу, Саша відчув хруст і втратив свідомість. Що було далі, він не пам’ятає. Били його дуже…

Олександр Коломієць з травмами. Фото надіслала його теща 

Тетяна Глущак каже, хто Шевчука поранив, ще треба розібратися. Жінка описує ситуацію, як сутичку великої кількості людей, де одні розбороняли, інші нападали. Говорить, що в тій катавасії будь-хто з учасників міг штрикнути Шефа. Її ж зятя, мовляв, тепер звинувачують, щоб не дати йому оскаржити у Верховному суді виправдальний вирок.

Також редакція дізналася, що зустрілися два ворогуючі подружжя у ресторані в Немії. Там за різними столиками святкували різні компанії. Заклад був заповнений відпочивальниками. У ньому Новий рік зустрічали, за словами тамтешніх мешканців, близько 200 людей. Тож правоохоронцям доведеться опитати багатьох можливих свідків, щоб тепер розібратися, раз поліцію викликали не на місце бійки, а в лікарню.       

А про конфлікт між Сергієм Шевчуком і Олександром Коломійцем, який тягнеться роками і перейшов з вуличних «розборок» у судову тяганину, можете дізнатися із цих публікацій:

 

Читайте також:

ТОП-12 злочинів, у яких вам пощастило не стати жертвою. Яким був кримінал 2018-го?

8 афер року: були дурні «розводи», нові схеми і спіймані на шахрайствах ділки

Чому слідчі повільно працюють? В поліції пояснили все змінами законодавства

Головний детектив області: «Ми флагмани майбутніх реформ, навіть якщо потонемо»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • rar

    В мире животных.
  • Ангелина Анг

    ...
  • Сергей Вакулин

    шо опять?
  • Олександр

    Цю біомасу вже давно старший брат Роман чекає. Вбивство дівчат при аварії- зійшли з рук. Замах на вбивство - Петя відмазав. Це не може тривати завжди, розплата знайде свого героя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up