Справа хмільницького вбивці, який топив тіла своїх жертв в Південному Бузі, пішла до суду

Справа хмільницького вбивці, який топив тіла своїх жертв в Південному Бузі, пішла до суду
  • Довічне ув’язнення загрожує жителю Хмільника, який позбавив життя двох людей.
  • Тіла своїх жертв чоловік топив в річці й одного разу діяв зі спільниками.
  • Провадження про жорстокі злочини, скоєні через тиждень, передали до суду.

Він раніше вже був судимий і не раз. А тепер може отримати найвищу міру покарання за те, що накоїв. Довічне позбавлення волі загрожує мешканцю Хмільника, чию справу передають до суду з обвинувальним актом.

Про завершення досудового слідства в провадженні про резонансні злочини в Хмільницькому районі, розповіли в прокуратурі Вінницької області:

— Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення, раніше неодноразово судимим жителем міста Хмільник, двох умисних вбивств, які свого часу набули значного суспільного резонансу.

Відео дня

Йдеться про злочини, що сталися у квітні цього року. Обставини першого вбивства прокуратура повідомила такі:

«Під час вживання спиртного, у раніше судимого місцевого жителя, виник конфлікт з одним із його знайомих, який переріс у бійку. Після чого, зловмисник, силоміць, повів потерпілого до берега річки Південний Буг, де скориставшись неможливістю останнього до самозахисту через стан сильного алкогольного сп’яніння, раптово та несподівано завдав низку ударів руками по обличчю та голові, а також цілеспрямований удар правою ногою в область спини, від чого потерпілий впав у воду долілиць та втопився».

Після цього вбивства минув тиждень, і місцеві правоохоронці фіксували ще одну насильницьку смерть з утопленням тіла в Південному Бузі. Другий епізод з інформації прокуратури:

«Під час чергової пиятики зі своїми знайомими, підозрюваний вчинив конфлікт з однією із них, який переріс у активну суперечку. У ході якої злочинець раптово та несподівано для інших встав з-за столу та взявши у руки сокиру умисно завдав потерпілій низку ударів обухом сокири по голові, від чого остання померла на місці події. З метою приховування вчиненого злочину підозрюваний разом із двома своїми знайомими, які були очевидцями вчинення злочину, поклавши тіло покійної у покривало віднесли його до річки Південний Буг та викинули у воду».

— За скоєні злочини обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення воді на строк від 10-ти до 15-ти років або довічне ув’язнення, — сказали в прес-службі прокуратури області.

Також пояснили: докази в кримінальному провадженні про два вбивства зібрали в найкоротші строки завдяки злагодженій роботі правоохоронців. Прокурор вже передав матеріли з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Цього року, нагадаємо, не тільки в Хмільнику сталося кілька страшних злочинів. У Крижополі теж місцеві мешканці говорили про серійного вбивцю.

Як коментував низку особливо тяжких правопорушень начальник поліцейського главку, читайте в цій новині: «Немає маніяка в Крижополі». Генерал заспокоює людей, яких лякають невпіймані вбивці.


Читайте також:

Був шерифом, коли побив підлітка. Вінницькі судді відмовилися від скандального процесу

Крав мобільні телефони, але піймався. Секрети захисту від вуличних злодіїв

Поліція не розкриває й половини злочинів. Але вінницьке управління в ТОП-5 кращих

Питання повернення на службу звільненого за негативом Пивовара вирішать в «міліцейський день»

Батьки загиблих полегшено зітхнули. Водій не викрутився від тюрми за ДТП «під кайфом»

Кличуть на роботу в поліцію. Назвали список із 29-ти вакансій та суми зарплат
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up