Сивого чоловіка, що напав на дівчину на Гніванському шосе, повинні розшукати

Сивого чоловіка,  що напав на дівчину на Гніванському шосе, повинні розшукати
  • Вінницького «маніяка» шукати не будуть – написала редакція, проаналізувавши розповіді свідків і поліцейське спростування.
  • І ось маємо реакцію на публікацію: з поліції подзвонили із новими даними по інциденту в посадці біля провулку на Гніванському шосе.

Вінничанин врятував дівчину від ґвалтівника і написав пост про це у Фейсбуку, назвавши нападника маніяком і попередивши інших жінок про небезпеку. Редакція написала про це та поліцейське спростування інформації очевидця в частині, що напад скоїв серійний насильник.

Нагадаємо, що історія нападу на 25-річну дівчину, який закінчився її порятунком небайдужими вінничанами, набула розголосу в соціальних мережах, але криміналом не стала. За інформацією з відділу комунікацій обласної поліції, дівчина відмовилася проходити судмедекспертизу на наявність тілесних ушкоджень і у своїх поясненнях одразу після інциденту патрульним вказала: претензій ні до кого не має.

На сайті 20minut.ua сьогодні вранці була опублікована стаття про цей випадок з розповідями свідків, самого рятівника та коментарями вінничани під його дописом у Фейсбуку, що починається зі слів «У Вінниці маніяк».

Відео дня

На публікацію вже відреагували у відділі комунікацій обласної поліції. Передзвонили автору і знову наголосили: спростовували тільки інформацію про існування маніяка, а не те, що мав місце сам випадок. Також розповіли про те, що в понеділок дівчина, яка не захотіла заявляти про злочин проти неї, передумала.

Учора, 27 серпня, за словами виконуючої обов’язки керівника відділу комунікацій обласного управління Нацполіції Ірини Добровольської, дівчина написала заяву, щоб знайшли того сивого чоловіка, з яким вона зустрілась в посадці.

— Дівчина звернулась до правоохоронців з зявою притягнути до відповідальності особу, яка на Гніванському шосе вчинила проти неї протиправні дії. Наразі поліція встановлює цю особу, — сказала Ірина Добровольська.

Тож тепер правоохоронці мають все-таки розшукати чоловіка, якого свідки попри поліцейське спростування називають маніяком. Чекаємо результату. А більш детальний опис нападника можна знайти в статті «Вінницького «маніяка» шукати не будуть. Нефейкова історія криміналом не стала».


Читайте також:

Убивство Віталіни Плахотнюк: арештували її колишнього чоловіка як замовника

Одні панікують, інші заспокоюють. Як правильно розказати дитині про «маніяка»

Три останні вінницькі вбивства. Результати розслідувань, які ще не знають родичі

Завелись сезонні аферисти. Знімають квартиру на добу, щоб здати іншим на місяці

Подробиці справи зооманіяків. Людей збурили знущання над псом і кошенятами

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Бондарук

    Підніміть пенсії! Бо вже пенсіонери на людей нападають за кусок хліба!
  • Жора

    Эй менты !  Так это хорошое шоу для того чтобы наказать любого кто не нужен))))

    Шоу работатет так , двое мужиков и женщина делают  театр что  хочет один мужик изнасиловать..... Далее один из этих мужиков в соц сетях поднимет шум, и горе журналисты под руководством прости господи засуженного или нет жураналиста делают шум на типа сайте 20 мин )))))



    И менты ищут мужика с сединой)))))) ЭТО ПИЗ*ец  вечерний КИЕВ И КВН отдыхают ))))))))))))
  • Daily

    круто по таким критериям копы будут искать сивых людей очень много

    Жора reply Daily

    Так это новое ШОУ "Поймать СЕДОГО"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up