Убивство Віталіни Плахотнюк: арештували її колишнього чоловіка як замовника

Убивство Віталіни Плахотнюк: арештували її колишнього чоловіка як замовника
  • Оголосили підозру і взяли під варту на час слідства 45-річного жителя Вінниці.
  • Це колишній чоловік жертви – 32-річної жінки, яку тиждень тому розстріляли з «Макарова» на Привокзальній.

Про те, що у справі убивства тижневої давнини вже є підозрюваний, розповіли сьогодні, 27 серпня у відділі комунікацій обласного управління Нацполіції. Як замовнику розстрілу Віталіни Плахотнюк оголосили про підозру її колишньому чоловікові. За рішенням суду його взяли під варту на час розслідування.  

Убивство 32-річної вінничанки, яка працювала бухгалтером в палаці мистецтв «Зоря» та сама виховувала 6-річну доньку, сталося вранці 21 серпня, близько 9.30. Її тіло з трьома вогнепальними пораненнями знайшов перехожий на вулиці Привокзальній. Жінка йшла своїм щоденним маршрутом на роботу, й там її наздогнав кіллер.

— Опитавши рідних загиблої, знайомих, сусідів та колег, підозри поліцейських щодо причетності до цього злочину впали на її колишнього чоловіка, 45-річного жителя Вінниці, — розказали в поліції. — Завдяки вжитим оперативним та розшуковим заходами підозрюваний затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру в злочині «умисне вбивство, вчинене на замовлення». Суд обрав міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

Відео дня

У відділі комунікацій обласної поліції сказали також, що арештованому загрожує довічне позбавлення волі, а виконавця злочину продовжують шукати:

— Наразі поліція встановлює інших осіб, які можуть бути причетними до цього злочину.

Минулого тижня поліція оприлюднила відео з камери спостереження, яка зафіксувала другого співучасника цього замовного вбивства, з проханням інформувати про цю людину на «102».



Дізнатися інші подробиці про названий злочин і переглянути відео можна в матеріалі «Три останні вінницькі вбивства. Результати розслідувань, які ще не знають родичі».


Читайте також:

Вінницького «маніяка» шукати не будуть. Нефейкова історія криміналом не стала

Вбив людину, захищаючись. Гітариста Foz відпустили під домашній арешт

Арештовані за вбивство 28-річного Сергія Чмири просилися під домашній арешт

Почався суд над убивцями Сергія. Обидва перекладають вину один на одного
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читательница

    Опитавши людей (...), підозри впали? Автор, у вас вийшло, що то підозри опитували, а не слідчі!!!   треба було писати: за результатами опитування (таких-то... ) підозри впали на .... або: У слідчих, які опитували ...,  підзори впали на ...
  • Oleksandr Stoliarov

    Не як замовника, а як підозрюваного
  • Жора

    Я знаю много ОЧЕНЬ много людей в Виннице где бывшие жены запрещают своим детям  общаться с бывшими мужьями, По сути они запрещают общаться с  папой или отцом....  Я не знаю  историю  этих отношений, но управление по делам детей при Винницком исполкоме оху*ло окончательно, они всегда стоят на стороне женщин. Но все забыли что у женщин есть не только бывший муж , но может быть и любовник и проблемы на работе..... Вот  сейчас  хитрый еврей и воспользовался ситуацией, и все свалит на мужа........Так что плохие отношения с мужем (бывшим мужем) плохи тем , что в этой ситуации  вас могут ограбить, избить или убить, и все  спишут на бывшего.........

    Читательница reply Жора

    Да ни с кем загрызаться не надо!!! Но в брачной жизни я бы рекомендовала  В ПЕРВУЮ очередь КАТЕГОРИЧЕСКИ НИКАКИХ БРАКОВ ДО 23-25 ЛЕТ. Нормальный брак возможен и в 20, есть примеры, но увы у большинства семьи так рано не выходит.

    Читательница reply Читательница

    особенно девочки выходящие в 23 года замуж за альфонса на 9-15 лет старше - это вообще скандалы в доме ежедневные. Если жена умная то поит успокоительным озверевшую от безделья тушу, а коль нет то только кормит и за это отгребает.

    КУДА ВЫ СПЕШИТЕ? ПЕРЕДНИЦЕЙ ДУМАЕТЕ?

    Олександр Шевченко reply Жора

    Жора, ты про Мамба забыл вспомнить!)

    Таварисч reply Жора

    Чувак, мой тебе совет - сходи к психиатру.

    Олександр Шевченко reply Таварисч

    Он ему уже не поможет, старческий маразм.
  • Жора

    Нашли козла отпущения.... , Теперь  про финансовые махинации в ДК "Заре " и никто не узнает. Заказчик типа найден. В ментовке что , оденут противогаз , дадут по почкам и любой признается...



    !!!!!!!!!!!!!!

    А теперь вспомним как на масложире убили девушку... И что  ? Да убийца был родственник влиятельных людей, и в тюрьму посадили ни в чем невинного парня.... И только !!!  благодаря бабушке убитой девушки которая наняла адвоката парня освободили из тюрьмы, и признали невиновным....



    ps/ Хитрый еврей, а ведь власть  иногда меняется, и все тайное  становится известным.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up