Полісмени мали дармовий інтим з повіями. Інші платили від 800 до 2500 гривень

Полісмени мали дармовий інтим з повіями. Інші платили від 800 до 2500 гривень
З оперативної зйомки
  • Місяць тому затримали трьох вінницьких поліцейських, які заробляли на підшефних проститутках. 
  • Тепер маємо більше подробиць про справу сутенерів у погонах.
  • Відео-розповіді повій, які працювали на правоохоронців, оприлюднила Внутрішня безпека Нацполції.

Майже місяць минув відтоді, як у Вінниці затримали співробітників управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та оголосили їм підозру.

Але днями у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції повідомили: підозрюваним 37-річному керівнику відділу названого управління, який має звання підполковника, і двом його підлеглим поліцейським ще не обрали міру запобіжного заходу на час досудового слідства.

– Цивільним уже обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, – сказала речниця Департаменту Нацполіції, який спіймав вінницьких поліцейських на злочині. – Тривають заходи щодо обрання міри запобіжного заходу і поліцейським…

Нагадаємо, що трьом співробітникам підрозділу, які мали б припиняти проституцію, інкримінують сутенерство. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 3-х до 7-ми років. Операція із цілою серією обшуків різних приміщень, у тому числі робочих кабінетів правоохоронців, завершилася затриманням організаторів секс-бізнесу в погонах 15 березня.

Відео дня

Більше про це – в новині «Прокуратура «накрила» полісменів, які керували секс-бізнесом не тільки у Вінниці».

Разом з правоохоронцями до відповідальності притягують і адміністраторів масажних салонів, де надавали інтим-послуги. Саме їм призначили домашній арешт на час досудового слідства. А салонів було чотири. По два у Вінниці та у Хмельницькому.

– Під вивіскою масажних салонів у місті Вінниці діяли справжні борделі, – розповіла речниця департаменту про результат реалізації оперативної інформації, отриманої ще минулого року. – Клієнти могли замовити не лише сеанси еротичного масажу, а й кілька годин розваг з повіями, за що повинні були сплатити від 800 до 2,5 тисяч гривень. Клієнтів підшукували адміністратори закладів, а також потім збирали з дівчат кошти.

– Серед чотирьох працівниць інтимного бізнесу, – продовжує речниця, – виявили і 20-річну громадянку Російської федерації. Ні внутрішнього, ні закордонного паспорта при дівчині не було. Викриті працівники поліції відібрали документи, щоб повністю її контролювати, погрожували створенням проблем, а потім притягненням до кримінальної відповідальності.

Цю дівчину та ще одну масажистку поліцейського салону записали на відео, приховавши їхні обличчя та змінивши голоси. І дівчата розповідають, що мали до шести клієнтів щодня. Також говорять: їхні роботодавці-поліцейські самі систематично навідувалися до них на інтим. Звісно, його дівчата влаштовували задарма.

– Мені 19 років, родом я із Запорізької області, – розказує одна повія. – Працівники УБЗПТЛ (абревіатура підрозділу – авт.) змусили мене працювати в салоні еротичного масажу. Я там робила еротичний масаж і надавала інтим-послуги. Заробітна плата моя складала 25 відсотків та повністю за інтим-послуги. За добу я обслуговувала до шести клієнтів. Також вступала в сексуальні зв’язки з працівниками УБЗПТЛ.

– Мені 20 років, я громадянка Російської федерації, – говорить друга проститутка. – Працівники УБЗПТЛ забрали у мене закордонний паспорт і паспорт Російської федерації, змусили мене працювати в еротичному салоні, де я надавала інтимні послуги. За день я обслуговувала до шести клієнтів, із зароблених грошей мала 25 відсотків, плюс бонуси від інтиму.

Нагадаємо, що розслідує кримінальне провадження про сутенерство трьох вінницьких полісменів слідство прокуратури. Раніше прес-служба прокуратури Вінницької області повідомляла про ряд обшуків у справі правоохоронців, під час яких вилучили документацію по доходах, гроші у різних валютах, інші речові докази та зброю.

Через кілька днів після цього затримання та після викриття оперативників з Лівобережної поліції на продажу службової інформації редакція 20minut.ua надіслала запит в обласну поліцію. Просила надати інформацію про кількість службових розслідувань за фактами порушень поліцейських. Що нам відповіли – подивіться у статті «Якщо толку немає. Куди жалітися на поліцейського або хто поправить прокурора?».


Читайте також:

Торг на службі. Як вінницький опер швидко заробив річну зарплату за оголошенням

Прокуратура «накрила» полісменів, які керували секс-бізнесом не тільки у Вінниці

Якщо толку немає. Куди жалітися на поліцейського або хто поправить прокурора?

Заступника прокурора області взяли на хабарі. Ми дізналися, котрого саме
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • З.А.Глядач

    Що значать літери ДВБ на спині,часом не "довпойоби"?
  • Жора

    хахахахахахахахахахахахахах  и еще раз ха))))))
  • Сепар Торонтуй

    Взыскать с них в пятикратном размере, бгг.
  • Юрий Бондарук

    На зоні їх самих "пользувати" будуть! Тому підуть зараз і квартири і машини "з молотка", тільки щоб відкупитися.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up