Якщо толку немає. Куди жалітися на поліцейського або хто поправить прокурора?

Якщо толку немає. Куди жалітися на поліцейського або хто поправить прокурора?
  • Зі скаргами на поліцейських і прокурорів регулярно приходять в редакцію.
  • Найчастіше люди розповідають про бездіяльність правоохоронців.
  • Редакція склала інструкцію: як і куди треба писати скарги на поліцейських і прокурорів.
  • А ще дізналася, скільки співробітників названих структур потрапили під відповідальність за свою непорядність або інші порушення.

Дані про кількість працівників поліції, які вчинили різного роду порушення, редакція отримала у відповідь на інформаційний запит. Надіслали такий одразу після того, як два рази підряд працівників вінницької поліції затримували на злочинах:

Заступник керівника обласної поліції Сергій Сокиран пояснив, що керівник управління обов’язково призначає службове розслідування за кожним фактом порушення поліцейського. Й таких службових розслідувань зараз проводять 25. Але відсторонили на час розслідування від роботи, як сказано у відповіді на запит, тільки одного співробітника.

   
А що стосується розслідувань дій прокурорів, то дані про це є на сайті Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Цифри, вказані в інфографіці нижче, стосуються усіх прокуратур країни. У списку всіх покараних цьогоріч та торік редакція знайшла інформацію тільки про одного прокурора з Вінницької області.


Читайте також: 

Батько воює за покійного сина. Справу смерті на заробітках зрушила публікація

«Мажор» розраховувався фальшивками і крав. А прокурор просив його не садити
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • fank franko

    Дааа,цікаво.На дії прокурорів,звертатися до очільників( читай ,до тих хто взяв на роботу) тих самих прокурорів.Аналогічно,можна сказати і про міліцію.А чому не написали,куди звертатися на  суддів? Чому не дали повні електронні та юридичні адреси антикорупційних органів Вінниччини та України? Чому не дали телефони та адреси служб безпеки вищевказаних органів?
  • Віталік Петренко

    Тобто законність чи незаконність дій прокурорів оцінює кваліфікаційно-дисциплінарна комісія, голова якої - потенційний вбивця, якого поліція затримала за п'яне кермування?

    https://vn.20minut.ua/DTP/golova-kvalifikatsiynoyi-komisiyi-prokuroriv-popavsya-kopam-pyanim-za--10682715.html

  • Сепар Торонтуй

    Жаляться рогули(хи). Украинцы скаржаться.
  • Александр Придатко

    Офигеть! Сайт рады прокуроров на домене RU ))))

    Nataliya Sklyar reply Александр Придатко

    використаний скорочувач посилань
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up