Підслідного вінницького майданівця випустили під домашній арешт

Підслідного вінницького майданівця випустили під домашній арешт
Активного учасника захоплення обласної адміністрації Віктора Цебрика більше не тримають під вартою. 19-річного юнака, арештованого за участь в масових заворушеннях та опір міліціонерам, відпустили під домашній арешт.

Змінили міру запобіжного заходу учневі училища, який став єдиним підозрюваним в кримінальному провадженні, відкритому після захоплення пікетувальниками будівлі ОДА, вчора, 30 січня. Це підтвердив адвокат хлопця Олександр Сарафанюк. 

- Я особисто його близько 19.00 завіз додому і передав матері „під ключ”, - каже він.     

Про пом’якшення запобіжного заходу хлопцеві ось як повідомила сьогодні, 31 січня, прес-служба прокуратури області: 

Відео дня
> „Вінницький міський суд задовольнив клопотання процесуального керівника прокуратури області в кримінальному провадженні стосовно особи, яка брала участь у масових заворушеннях під час захоплення адмінбудівлі Вінницької облдержадміністрації та облради, а також чинила опір працівникам правоохоронних органів. Наразі, підозрюваному замінено запобіжний захід у виді тримання під вартою на домашній арешт. Таке рішення прийнято у зв'язку з сприянням останнього в розслідуванні злочинів, щирим каяттям та визнанням вини в повній мірі”.

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    С "привлечением" р-рэмня...
  • Anonymous

    Эти сопляки слова не понимают. Поэтому нужно пиздить всеми доступными средствами, с привлечением родителей к криминальной ответственности.
  • Anonymous

    Ну шо, сильно помогли депутаты? у них - неприкосновенность, а всякие полудурки - ПТУ-шники получат срок и испортят себе биографию.
  • Anonymous

    Второй слева. Лютые революционеры))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up