Підозрюваному у зґвалтуванні 7-річної дівчинки в Вінниці обрали запобіжний захід

Підозрюваному у зґвалтуванні 7-річної дівчинки в Вінниці обрали запобіжний захід

У понеділок, 8 липня 2019 року, Вінницю сколихнула страшна новина. 59-річний чоловік зґвалтував 7-річну дівчинку.

Дитина гралася разом з старшою сестрою у дворі.

—  Близько 15.20  в одному з мікрорайонів Вінниці поруч з гаражними приміщеннями невідомий напав на дівчинку, затягнув у кущі та вчинив розпутні дії. Зловмисник демонстрував дитині статеві органи та рукою вчинив насильницькі дії сексуального характеру, — розповідають правоохоронці.

Чоловіка затримали в той же день. А вчора, 10 липня, обрали запобіжний захід. Наступні два місяці обвинувачений проведе у слідчому ізоляторі та не має права вносити заставу, аби вийти на волю. 

Відео дня

Як повідомляє Вінницький міський суд, за результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив здійснювати судовий розгляд у закритому судовому засіданні та задовільнив клопотання слідчого й застосував до підозрюваної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, без можливості внесення застави.

Наразі тривають слідчі дії. Згідно санкції ч. 4 ст. 152 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 8 - 15 років.

Подробиці дивіться у сюжеті:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Justin

    Он был психически нездоровым человеком, имел интеллект на уровне 5 - 7 летнего ребенка! И по последним данным его сегодня убили в полиции!
    Вещь он сделал ужасную , оправдания ему нет, но что это за правосудие такое?
    Зачем тогда вообще суды?
  • Justin

    Он был психически нездоровым человеком, имел интеллект на уровне 5 - 7 летнего ребенка! И по последним данным его сегодня убили в полиции!
    Вещь он сделал ужасную , оправдания ему нет, но что это за правосудие такое?
    Зачем тогда вообще суды?
  • Дорощук Наталия

    Навіщо його садити,віддайте Батькам в руки хай зроблять йому самосуд. А то дадуть тільки 10 років .????
  • Natali Vin

    Воно ще й досі живе?

    олег reply Natali Vin

    вже ні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up