Онкохворим вінничанам група "ділків" продавала не зареєстровані в Україні ліки

Онкохворим вінничанам група "ділків" продавала не зареєстровані в Україні ліки
фото:webconsultas.com

На Вінниччині викрито "ділків", які наживались на онкохворих людях. Вони хворим продавали за готівку ліки, які не зареєстровані на території нашої країни.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінниччини.

Зазначають, що злочинці такі ліки отримували контрабандою з Туреччини, країн Азії та Російської Федерації. Дані медичні засоби не дозволені до використання в Україні.

Найбільше продано контрабандних ліків було пацієнтам Вінницького обласного онкологічного диспансеру.

Відео дня

— 9 листопада одночасно проведені обшуки у зазначеному медичному закладі, за місцями роботи та проживання осіб з числа медичного персоналу диспансеру та групи постачальників, які створили та налагодили мережу постачання, так званих, "ліків". Також обшуки по справі проведені у 4 обласних центрах, де "товар" акумулювався. За їх результатами вилучена значна кількість різноманітних лікарських препаратів, — йдеться  повідомленні.

Тривають перевірки та розслідування.

Читайте також:

Чотири тисячі доларів за групу інвалідності: затримали лікаря-хабарника

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Дід

    После прихода Шамрая начала налаживаться работа в диспансере. Недаром на него было совершено нападение. Потому,что он многим перекрыл бизнес на лекарствах.
  • светлана

    а с чего вы взяли что лекарства не зарегистрированные в Украине обязательно плохие?
    мой зять вылечился от серьезного заболевания как раз незарегистрированными лекарствами

    Александр reply светлана

    Воу-воу. Не уводите в сторону. Вопрос не в пользе (вреде) китайских, индийских и турецких лекарств (тот ещё топ по качеству). Да и в любой стране не все препараты зарегистрированы. Вопрос в том, что руководство ГОСУДАРСТВЕННОЙ клиники, в которой лечат очень тяжёлые заболевания, превратили больницу в собственный бизнес, зарабатывают на этой площадке МИЛЛИОНЫ долларов в год, тормозят её модернизацию, искуственно создавая выгодные для своего бизнеса условия. Нормально ли это? Может ли кто-то пожаловаться? Нет! У пациентов нет альтернативы, а % выживаемости минимален. Знаете сколько в Винницкой области онкологов-гинекологов? Один. И это жена главврача. На всю область. И если, не дай Бог, вам придётся к ней обратиться, то она будет или в Дубае или в Париже или будет решать вопросы закупок в свою лабораторию паралелько осматривая ваши причандалы...
  • боба

    а вы не думали почему эти препараты не регистрируют в нашей стране??  подумайте!
  • Задунайский Торонтуй

    Таких тварей нужно вешать на площади. Думаю, на какой лучше...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up