Не поділили дорогу: на Келецькій велосипедист вбив водія авто

Не поділили дорогу: на Келецькій велосипедист вбив водія авто

Жахлива трагедія сталася у четвер, 26 липня 2018 року. У Вінниці під час конфлікту в дворі будинку загинув  62-річний місцевий житель.  21-річному вінничанину загрожує до десяти років ув’язнення.

У четвер, 26 липня  близько шостої години вечора на спецлінію «102 » надійшло повідомлення  про те, що в дворі по вулиці Келецькій відбувається  бійка між двома чоловіками. На виклик виїхали поліцейські.

— Попередньо встановлено, що між двома чоловіками виникла суперечка та бійка. 62-річний чоловік перебував за кермом автомобіля, а 21-річний  - їхав на велосипеді. Чоловіки посперечалися через те, хто кого мав пропустити під час виїзду з двору. В результаті  велосипедист вдарив потерпілого, внаслідок чого останній впав і вдарився головою, — розказує  т.в.о. начальника Вінницького відділу поліції Максим Рижов.

На жаль, ушкодження виявилося смертельним. На місце викликали швидку медичну допомогу, яка констатувала смерть потерпілого.

Відео дня

Наразі ловмисник затриманий в процесуальному порядку.

За фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За умисне тяжке тілесне ушкодження чоловікові загрожує  до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

ДТП на Лебединського —один загиблий та двоє постраждалих

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (74)
  • Юрий Гуд

    Сопляк (21 рік) підняв руку на 61-річного чоловіка! Немає взагалі поваги до старших людей, бидлота не вихована.  Все життя собі загубив.  Покарання має бути самим суварим щоб іншим приклад був, що не потрібно робити.

    Юрий Бондарук reply Юрий Гуд

    От я б на тебе подивився б, якби цей неадекватний дід на тебе скакав з кулаками і трощив твого велосипеда, та ще й (на хвилиночку) перед твоєю дівчиною. Ти ж вихований!

    Женя Иванов reply Юрий Гуд

    тоесть старые должны херячить молодых, а те согнуть голову......доживаем до 60, а потом всё по...??????????

    Олексій reply Юрий Гуд

    Не можу нічого у виправдання тут сказати, але був свідком, коли на елементарне зауваження не ломати двері у підїзд, приблизно 60-ти річний, як прокажений, накинувся з кулаками на незнайому жінку. Знаєте, старість і розум приходять з віком, але не завжди разом, підстаркуватого неадеквату по вулицям ходить багато.
  • Nadia Podolianiuk

    Можливо це має значення тому поширюю коментар очевидця страшної події:

    Добрый день ! Вы неправильно описали происшествие в г. Винница по улице Келецкая. Дело в том, что я являюсь жителем того дома, возле , которого произошла трагедия. Все дело в том, что пострадавший страдал эпилепсией, регулярно нападал на людей, ругался нецензурной бранью, избил строителя, который делает ремонт в одной из квартир в соседнем подъезде. Пенсионер проживавший на первом этаже дома №71 по ул .Келецкой не выезжал, а подъезжал к своему подъезду., предварительно обматерив женщину с коляской, в результате чего проснулся грудничок и заплакал. Парень 21 года- художник, а не бритоголовый псевдо патриот, как его сейчас рисуют, не ехал, а шел спокойно со своей девушкой лет 18, держа в руках велосипед. Пенсионер вначале оскор****л нецензурной бранью девушку- Свету, затем прижал пару машиной к забору, выскочил из машины и нанес парню удар в левую бровь. Парень просто его оттолкнул. Пенсионер Алексей потеряв координацию сел на задницу. Его ярость становилась все сильнее. Он вскочил и вначале начал бить велосипед, затем попытался нанести еще один удар по лицу парня. Парень поставил блок и опять оттолкнул пенсионера, последний штабелем упал головой об асфальт. В это время из подъезда выбежала дочь потерпевшего с ложкой в руках, так ка прекрасно знала о диагнозе отца. Все дело в том, что у потерпевшего запал язык, который он в последствии прокусил, что свидетельствует о приступе эпилепсии. Парень никуда не убегал, а усиленно до приезда скорой пытался сделать искусственное дыхание. Увидев все это, мы с соседом незамедлительно вызвали скорую. Хочется отметить что, скорая приехала мин через 10, но смогла констатировать только смерть. Также хочется отметить , что более 20 свидетелей остались ждать до последнего, пока их не опросят, и нам с соседом приходилось просто уговаривать следственную группу взять показания у людей, на наша "реформированная полиция" не сильно этого хотела. Затем приехала жена потерпевшего и начала кричать на весь двор как забили и убили ее мужа, на что дочь потерпевшего ей ответила: Мама ты же знаешь папу, никто его не убивал, я все видела из она и на улице и к парню претензий не имею. В результате полиция огласила подозрение по ч.2 ст 121 ККУ. не взирая на все свидетельские показания. Мы во дворе собираем общественность, что бы не дать осудить невиновного. Мы Вас убедительно просим дать опровержение к Вашей публикации и больше не публиковать непроверенных фактов, получив их лишь из уст "реформированной полиции. Присоединяйтесь к нам, чтобы защитить невиновного. С Уважением Вадим

    Женя Иванов reply Nadia Podolianiuk

    главное на погоны звёздочку за раскрытие умопомрачающего убийства....никто разбираться не будет

    Олексій reply Nadia Podolianiuk

    Вони хотять скандалів та смажених фактів. Ви на суд організуйтесь та прийдіть, там вас мусять вислухати. Поліція покази брати не буде, на то є слідчий.

    Юрий Бондарук reply Олексій

    ...людей на суде не слушают...суд перенесли....я в шоке! До каких пор будет БЕСПРАВИЕ И СУДЕЙСКИЙ БЕСПРЕДЕЛ?

    Женя Иванов reply Олексій

    опера должны показания собрать на месте
  • Елена Есенина

  • Елена Есенина

    http://slots.ucoz.ru

    <a href="http://slots.ucoz.ru">сайт</a>

    [URL=http://slots.ucoz.ru]сайт[/URL]

    сайт

    [urln=http://slots.ucoz.ru]Joy[/urln]

    [link=http://slots.ucoz.ru]сайт[/link]
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від 20хвилин 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up