ДТП на Лебединського —один загиблий та двоє постраждалих

ДТП на Лебединського —один загиблий та двоє постраждалих
  • Сьогодні, 27 липня 2018 року, у Вінниці сталася моторошна аварія.
  • У поліції розказали попередню інформацію.
  • Відомо про одного загиблого та двох постраждалих.
  • В соцмережах виклали фото та відео з місця.

Аварія сталася близько дев’ятої годину ранку. Відомо, що зіткнулися п'ять автівок перед залізничним переїздом по вулиці Лебединського. На місце приїхала швидка допомога, пожежний екіпаж та патрульна поліція.

— За попередньою інформацією, в результаті ДТП постраждали троє людей. Слідчо-оперативна група виїхала на місце. Але через затори не може туди дістатися, — розказала журналістці «20 хвилин» прес-офіцер вінницької обласної поліції Анна Олійник.

На місці аварії бригада швидкої надавала допомогу потерпілим.

Відео дня

За оновленою інформацією поліції, 30-річний водій автомобіля BMW виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з Mitsubishi, Opel Vivaro, Citroen Berlingo та вантажівкою MAN.

—  У результаті аварії каретами швидкої допомоги до лікарні доставлені водій BMW, водій та пасажир мікроавтобуса Opel Vivaro. На жаль, у лікарні під час надання медичної допомоги водій BMW помер, —  кажуть у поліції.

У 49-річного водія «Opel Vivaro» лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер та тупу травму живота. У його пасажира – 31-річного сина – травму голови, забій грудної клітини та хребта.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ.

На місці масштабної аварії працюють посилені слідчо-оперативні групи поліції, які встановлюють обставини ДТП та опитують свідків.

— BMW на швидкості розвернуло і боком водія понесло на Opel Vivaro. Після удару Opel Vivaro досталось і від фури, — розказує свідок аварії.

В соцмережах виклали фото та відео з місця.

Читайте також:

ДТП на Юності: водій Ореl на зебрі збив 17-річного хлопця. Потерпілий у реанімації

ДТП біля Метро. Свідок каже, що винні поліцейські, бо порушили ПДР (ОНОВЛЕНО)
 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (124)
  • Юрий Бондарук

    ОЧЕНЬ раздражают водители, которые не включают повороты! Бесят водители, которые подрезают перестраиваясь из ряда в ряд! Возмущают водители, которые  паркуются под знаком "ОСТАНОВКА ЗАПРЕЩЕНА" и создают тем самым проблемы другим водителям! Приводят в бешенство дурачки проскакивающие на "желтый" с мыслью "ну еще я и всё"! Вызывают недоумение водители "летающие" по городу. Удивляет тупость пешеходов идущих по переходу "по одному", как бараны на водопой! Шокирует (иногда) "женское" вождение)))........ НО, улыбнуть очередному ГЛУПОМУ ЧЕЛОВЕКУ и еду дальше)))
  • Ирина Литвиненко

    Какой же жестокий у нас народ....человека больше нет, как можно писать такие гадости, побойтесь Бога..

    Маша reply Ирина Литвиненко

    ех...(

    Pavlishin Sergey reply Ирина Литвиненко

    Уви, у нас  напевне не  викликають співчуття люди, які свідомо порушують ПДР та наражають на небезпеку життя та здоров'я інших людей. Можу поспівчувати тим хто був в Опелі, вони жертви обставин та  поступку іншої людини, машина в метал, невідомо чи хтось щось відшкодує, здоров'ю завдана непоправна шкода як фізично так і морально, всі життєві плани зірвались.

    Алла Копилова reply Pavlishin Sergey

    Вы материальный человек. Людей жалко безумно...но машина это метал и не сравнится с жизнью человека!

    Порошок reply Ирина Литвиненко

    бога нет, есть только Великий Аллах. Аллаху акбар!
  • Veronika Aleksandrovna

    Часто бачила хлопця , працював на далеко від мого будинку , дуже прикро що так сталось ..
  • Елена Сологуб

    Уважаемые писатели, проявите сострадание и сочувствие ...Ваши комментарии читают родные, близкие и друзья погибшего.

    Прежде чем такое писать о человеке , которого Вы совсем не знаете и ситуации и причины аварии не знаете, пишите всякую х...ю...Подумайте логично, в час пик на этом участке дороги, какая скорость, я там езжу каждый день, максимум 70-80 км. А водитель БМВ был офигенным человеком, настоящим пацаном, преданным , справедливым человеком по жизни у которого осталось 2 детей и любимые люди . И если кто то еще надумает писать такую чушь, то карма догонит ВАС!!! Хватит ....

    Shoker reply Елена Сологуб

    Этот "офигенный человек" сколько хороших людей отправил в больницу вчера? Вы уверенны что все учасники ДТП выйдут из больницы без инвалидностей? А потерянное время, деньги. Что мешало "хорошему человеку" позаботиться об окружающих и не ездить летом на зимней резине и не гнать, как на пожар, в черте города? В конце концов, он может только сам себя винить в том, что оставил жену и двоих детей без отца и мужа.

    Елена Сологуб reply Shoker

    Участники вышли без инвалидности, папа и сын, можете спать спокойно и видя что происходило во время аварии, они абсолютно не винят водителя БМВ....

    Елена Сологуб reply Shoker

    Ну ты и с*ка! Мне грех, что я тебя тварь уже ненавижу. Не дай Бог никому такого страшного горя.

    Shoker reply Елена Сологуб

    Меня умиляют "верующие", которые говорят о Боге и готовы убить другого человека лишь за то, что их он не разделяет их мнение и ценности. Это так по-христиански.

    Если бы в том Опеле ехали твои родственники, я бы посмотрел на твою реакцию и соболезнования и призывы к сочувствию.

    Алла Копилова reply Shoker

    Если бы в том БМВ ехал Ваш брат или отец? Я бы и на Вашу реакцию посмотрела! Никто от этого не застрахован!!!

    Shoker reply Алла Копилова

    Это большое горе. Но мне бы было еще и стыдно, если бы по его вине пострадали другие люди. Так как в этом была бы часть и моей вины - не показал пример, не порицал, не посоветовал.  А виновен - значит виновен. Нефиг горем и соболезнованиями прикрываться.

    Андрей Петров reply Елена Сологуб

    Ну расскажи нам, что заставило такого прекрасного человека разогнать машину на зимней резине до потери управления?

    щасливчик reply Елена Сологуб

    в НП разрешено 50 км/ч. палишься
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up