Місія – здійсненна, або майстер-клас балконної крадіжки

Місія – здійсненна, або майстер-клас балконної крадіжки
Інколи вживання алкоголю не просто підбурює до злочинів, а й викликає натхнення креативити. На перший погляд, історія нашого героя не особлива: алкоголь, вечір, крадіжка через балкон. Але, мабуть, найсвітліші голови цього світу позаздрили б винахідливості і чіткості дій, продемонстрованих п’яним вінницьким крадієм.

Пам’ятаєте епоху злодіїв-хвірточників? Через різноманіття сучасних методів красти, ця епоха трошки посунулась у минуле. Але підтримувати традиції – це прерогатива не лише прихильників минувшини. Крадії інколи також ностальгують, і за старою доброю звичкою лізуть у вікно. А в нашому випадку – на балкон.

Отож, «аптека-улица-фонарь», – вулиця, до речі, Келецька, – нетверезий відчайдух лізе через балкон без скла на другому поверсі будинку. Все за законами драматургії: «піднявся по трубі газового постачання на балкон, віджав балконні двері за допомогою фомки та проник всередину квартири». І вистачило ж йому наснаги рухатись не лише по «синій гілці» (пиячити – ред..), а ще й по жовтій трубі, ще й догори, ще й не осоромитися падінням.

Видно, що чолов’яга потрапив у лігво затятого будівельника. Бо, замість золота, смартфона і ноутбука, знайшов там «шуруповерт, болгарку, будівельний фен, перфоратор та ножиці по металу». Не виникло у бандюга жодних запитань, як це акуратненько винести. Діяв, ніби актор в американському бойовику. «Прив’язав пакет та валізу, в якій знаходився шуруповерт, до шнура електропродовжувача та спустив їх з балкона квартири на землю».

Відео дня

Ох і клепка ховається під хмільною макітрою! Все зроблено технічно бездоганно, чим і захоплювалися, певно, працівники міліції, поки чекали під балконом на завершення задуму крадія. Там, на місці, балконного злодюжку-практика й затримали.

Чолов’яга в усьому розкаявся, тож суд призначив йому лише дворічний іспитовий термін.

Мораль: краще хмільну енергію та винахідливість направляти у законне русло. Писати колишнім, наприклад, співати в караоке.

Вирок у судовому реєстрі http://goo.gl/VQn2LK

 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Порада то чудова, писати коханим, але ж за це кошти не дають. А тут міг би продати та заробити кошти. Але упс, спалився. Образливо те, що за такий злочин він отримав зам"яке покарання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up