​ «Кіпіш» на вулиці Коцюбинського: копи застосували спецзасоби до двох дебоширів

​ «Кіпіш» на вулиці Коцюбинського: копи застосували спецзасоби до двох дебоширів

У Вінниці через неадекватну поведінку двоє пасажирів «ВАЗу» потрапили до поліцейського відділку.

Вчора, 6 березня 2019 року, близько 23 години на проспекті Коцюбинського увагу патрульних привернув автомобіль «ВАЗ-2101». Про це повідомляють у прес-службі «Патрульна поліція Вінниці».

— Коли автівка різко зупинилась, інспектори вирішили запитати, що трапилось. В салоні було троє людей: водійка і двоє її пасажирів, один з яких, побачивши наближення патрульних, дістав з кишені штанів невідому речовину та одразу ж проковтнув її, — розказують у відомстві.

За словами правоохоронців, жінка, яка перебувала за кермом, при спілкуванні з інспекторами поводила себе спокійно. Але пасажири вели агресивно.

Відео дня

— Вони вийшли з автомобіля і почали зчиняти галас, смикати поліцейських за форменний одяг, нецензурно висловлюватись та провокувати бійку. На неодноразові вимоги припинити правопорушення вони жодним чином не реагували, тому патрульні застосували спецзасоби, аби вгамувати 26-ти та 29-річного дебоширів, — повідомляють у поліції.

Врешті на обох чоловіків охоронці порядку склали по 3 матеріали.

Читайте також:                    

Погоня з сиренами: п’яний водій «Волги» побив дві поліцейських Toyota Prius

«Летючий голландець» на Поділлі врізався у вітрину супермаркету (ВІДЕО та ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • анонім

    Шановна Ольго , Вам свідок інцеденту написав що Ваш матеріал це брехня. Чи буде з вашої сторони вибачення? Чи будуть у Вас запитання до поліції за наклеп? Чи зазвичай буде видалення повідомлення?
  • анонім

    "— Коли автівка різко зупинилась, інспектори вирішили запитати, що трапилось." - дивно, але я чомусь вважав водій має право різко зупинитись не створюючи загрозу іншим учасникам руху незручності. (хоча деякі поліцейські різко зупиняються і дозволяють собі маюкатись та бити людину за зауваження водія ( затримання Дмитра Вороновича https://www.youtube.com/watch?v=mkpzZ1Hkwzc). Жодних правових причин для перевірки документів а не у водія а не у пасажирів поліція не мала. Шановна Ольга, мені хочеться не тупої брехні від поліції а чітке обгунтування її дій. Держава "викинула" купу грошей на камери для поліції обіцяли чітке дотримання поліцією законів та не порушення поліцейськими прав громадян. Потрібно розуміти що пасажир, який знаходиться у машині "рівно нічого не винен поліцейському", він не знаходиться у місці загального користування, він має право лаятись з водієм, і на свій розсуд може дозволити поліцейському провести поверхневий обшук. Але я не бачу жодної правової підстави зупинки, або жодної причини для того щоб пасажир або водій спілкувався з поліцією. Так пасажир або водій може бути не зовсім хорошою людиною, але вони можуть не любити поліцію і це їх вподобаннчя, але зупинка автомобіля не створювала загрозу суспільству і ці люди не несли загрозу а не мені а не Вам, Ольго. Я впевнений що ми не побачимо відео інценденту, це будле списано черговою брехнею від поліції і впевнений що жодний поліцейський не дасть правову оцінку дій поліцейських, не буде жодного розслідування чи були перевищення з боку поліції. Чому? це просто а не журналісти а не суспільство не бажає визнати що за 5 років ми не отримали жодних результатів реформи. Жодної боротьби з корупцією, наркобізнесом, міняйлами, а лише "тупе обслуговування влади" і ілюзія "роботи"

  • Катерина Юріївна

    Інформація не правдива сама все бачили на власні очі так як я і є водієм авто.... Працівники поліції міста Вінниці припаркували авто заду мого підійшовши до авто вони самі відчинили двері витягнули пасажирів з авто коли один із пасажирів запитав яка причина працівник поліції Грибинюк вдарив чоловіка потім застосував спецзасіб ,,терен'' після чого хлопців покрутили в наручники.... В відділені вони пояснили що підійшли через те що пасажири в нетверезому стані.... Наслідки: - 4000 тис гривень та побитий телефон ну і одяг звичайно....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up