Жінка, якій комбайн відрізав ноги, у важкому стані. Нові деталі інциденту

Жінка, якій комбайн відрізав ноги, у важкому стані. Нові деталі інциденту
  • У Калинівському районі на полі жінка потрапила під жатку комбайну. Її відрізало обидві ноги.
  • Комбайнер каже, що не бачив потерпілу у стеблах кукурудзи. Йому залишилося лише шість рядків.

Інцидент стався в обідню пору 10 вересня за межами села Дружелюбівка. Щоб звільнити потерпілу, рятувальники розібрали конструкцію жатки. 

Медики, які лікують жінку, кажуть, що їй одну ногу відрізало повність. Інша була сильно уражена. Жатка порізала все: вени, сухожилля та кістку. Нині покалічена пенсіонерка у важкому стані.

Спочатку було не зрозуміло, як потерпіла потрапила під комбайн. Чому вона його не чула та чому комбайнер не бачив її? У сільгосппідприємстві, яке збирало урожай, розповіли деталі.

Відео дня

— Залишилося лише шість рядків. Від них по 300 метрів в обидві сторони чисте поле. Жінка забрела у стебла. Комбайнер її не бачив, — каже інженер підприємства. — Ми не дозволяємо збирати кукурудзу, як працює техніка. 

Свого колегу вони винним не вважають. Кажуть, що високих стеблах він не міг бачити людини.

На полі у той час був і чоловік потерпілої. Вони обоє збирали зерно. Пояснити він не зміг, чому його дружина пішла у стебла.

— Вона почула комбайна, але не встигла вийти. Там одна гонка залишилася. Збирали кукурудзу собі. Маємо господарство, — каже чоловік Олександр Блат.

У поліції поки ще не кваліфікували подію. Триває слідство. 

 

Читайте також:

Хотіли до друзів. Прикордонники затримали двох хлопців, які перепливли Дністер

Коментарі (344)
  • Ivonna Danilevich

    А якого х...там ходити як це можна не почути комбайна це якийсь жах
  • Ніна Біленька

    Комбайнер не виноватий кукурудза висока,він не міг бачити,а наш народ привик красти
  • Юлія Хоміцька

    Щось не ясно мені хіба в вересні збирають кукурудзу? Чи то перероб на силос??
  • Inna Artemenko

    Вот если говорят,что нельзя, значить нельзя.точка.а у нас чхать хотели на запреты,мне нужно и всё.вот и получается беда.а запретили то не зря.знали какая беда может быть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up