Яценюк розказав, як “бадяжать” бензин, та попередив про перевірки

Яценюк розказав, як “бадяжать” бензин,  та попередив про перевірки
По всій Україні на АЗС беруть проби на якість бензину. Вже перевірили заправки в Києві. Найближчими днями перевірятимуть й вінницькі автозаправки.

Від п’ятниці, 22 січня,  якість нафтопродуктів по Києву і області перевіряється експертами.  Про це повідомляє Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Протягом двох тижнів те ж саме зроблять по всій Україні, попередив Глава Уряду, виступаючи на раді з питань ціноутворення на ринку нафтопродуктів і якості нафтопродуктів. Прем’єр-міністр підкреслив, що Державна фіскальна служба вже вилучила матеріали, в яких вказується формула, з якої складається бензин.

Також, головний урядовець продемонстрував приклад незаконного виготовлення бензинової суміші і розшифровку компонентів.

Відео дня

- Бадяжать безпосередньо на нафтобазах, - каже Яценюк.

Наприклад, в бензині А-95 самого бензину А-95 тільки 45%, в бензині А-92 самого бензину тільки 39%. Все це призводить до того, що машини ламаються, доводиться нести неймовірні витрати на ремонти. Так що всім порушникам доведеться відповідати за законом за свої дії, попередив Глава Уряду.

Читайте також: Нафта коштує дешевше води. Чи подешевшає бензин?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up