Втекти в глухомань: сім сільських хат не дорожчих 50 тисяч гривень

Втекти в глухомань: сім сільських хат не дорожчих 50 тисяч гривень
  • Килими з оленями та тиша. Чи замислювались ви коли-небудь над тим, щоб залишити місто з його постійними стресами, гаджетами та роботою в офісах і переїхати до села? Розпочати там своє невеличке господарство та жити, як предки – з того, що дає земля.
  • Роздивились скільки коштуватиме житло у сільській місцевості. Зібрали найдешевші варіанти будинків із землею по всій Вінницькій області.

У наш огляд потрапили лише будинки, які відповідають кільком критеріям:

  • Коштують до 50 тисяч гривень
  • Будинок у такому стані, що в ньому можна розтопити грубу і жити
  • В оголошенні є фото інтер’єру та екстер’єру

Саме за такою схемою ми знайшли у Вінницькій області сім будинків. Подивіться як вони виглядають та скільки коштують.

Будинок під лісом у Гонорівці

Вартість: 1 600 $ (39 306 грн)

Відео дня

Документи: в порядку

Де знаходиться: село Гонорівка, Піщанський район

Відстань до Вінниці: 160 км

Будинок в жилому стані розташований на вулиці Пушкіна на краю села, під самим лісом. Власник обіцяє чудове повітря, гриби та можливість тримати худобу. Є багато господарських будівель для утримання тварин, а також накриття для сіна та дров. Є криниця. Хатина площею 75 кв.м, площа земельної ділянки 45 соток. Подвір’я асфальтоване. До найближчого міста 15 кілометрів.

Село засноване у 1750 році. Поблизу проходить залізниця, зупиняється поїзд Одеса—Вапнярка. З пересадкою у Вапнярці можна дістатись до Вінниці.

Будинок біля школи в Чернявці

Вартість: 1 500 $

Документи: в порядку

Де знаходиться: село Чернявка, Оратівський район

Відстань до Вінниці: 100 км

Хатинка знаходиться на центральній вулиці. Через дорогу школа та магазин. На подвір’ї є літня кухня та сарай.

Чернявка знаходиться за 30 кілометрів від райцентру і має цікаву історію. На Вікіпедії є величезна стаття.

Будинок неподалік Південного Бугу в Монастирське

Вартість: 20 000 грн

Документи: незрозуміло

Де знаходиться: село Монастирське, Немирівський район

Відстань до Вінниці: 66 км

Будинок площею 60 кв.м, город – 40 соток. В селі є церква, аптека, пошта, два магазини та автобусне сполучення. Поруч дитсадок та школа. До найближчого міста два кілометри, неподалік річка Південний Буг. На захід від села розташований заказник — Марксова Дубина

Будинок з садом на подвір’ї у Журавлівці

Вартість: 1 700 $  (42 559 грн.)

Документи: так, є підтвердження права власності

Де знаходиться: село Журавлівка, Барський район

Відстань до Вінниці: 79 км

Хатинка у мальовничому селі за 10 кілометрів від райцентру. Будинок площею 54 кв.м.. На земельній ділянці 44 сотки, родючий чорнозем. На подвір’ї сад у якому ростуть яблуні, груші, кизил, вишні, горіхи та шовковиця. Є погріб. Газ не підведений, але труба проходить неподалік по вулиці. Власник готовий поторгуватись і навіть виміняти будинок на автомобіль.

Село Журавлівка засноване у 1290 році і раніше називалось Чемериси-Волоські. Перейменоване у 1946 році. Розташоване на правому березі річки Примощанки, лівої притоки Лядової.

Найвідоміші уроженці:

Ганицький Тадей Денисович — скрипаль, педагог, диригент, композитор.

Ганицький Гнат Денисович — віолончеліст, педагог, композитор

Хатинка в Копайгороді

Вартість: 49 000 грн.

Документи: так

Де знаходиться: смт. Копайгород, Барський район

Відстань до Вінниці: 96 км

Ще один будинок з Барського району. Хатинка з верандою площею 50 кв.м., земельна ділянка 20 соток. У будинку три кімнати є меблі та піч. Двері та вікна пофарбовані в бірюзовий колір.

Копайгород заснований у 1624 році та має багату історію та історичних пам’яток. Серед відомих уроженців – українська телеведуча та метеоролог Наталія Діденко. А ще, Копайгород знаходиться за 15 кілометрів від  Долини нарцисів.

Будинок з величезною верандою у Серебрії

Вартість: 2 000 $ (49 132 грн)

Документи: так

Де знаходиться: село Серебрія, Бершадський район

Відстань до Вінниці: 172 км

Хата площею 80 кв.м. має дві кімнати з грубою і довгу веранду на весь будинок. Загальна площа ділянки 36 соток. На ній є літня кухня, гараж, сарай та криниця. Груба обкладена плиткою, а на стіні в одній з кімнат є популярний колись килим з оленями.

Невеличке село Серебрія засноване у 1890 році. У селі бере початок Безіменна річка, права притока Тернівки.

Газифікований будинок у Миткові

Вартість: 1 600 $

Документи: в порядку, все приватизовано

Де знаходиться: село Митків, Гайсинський район

Відстань до Вінниці: 130 км

Будинок 64 кв.м, земельна ділянка – 76 соток. На подвір’ї є два сараї, гараж та криниця. Також сад з горіхами, яблунями та сливами. Є каналізація, газ та піч.

Село засноване у 1545 році.  Розташоване за 22 кілометри від райцентру та залізничної станції «Гайсин».

Читайте також:

Скільки газу можна купити за вашу собаку? Калькулятор

Кредит 5-7-9%. На що дають гроші та які відгуки вінницького бізнесу

У мерії переглянули ціни на опалення і гарячу воду. Скільки платитимуть вінничани?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Владимир Лаврищев

    Ужас !!! А по ночам Лесные Братья захаживают, пожрать, выпить, . А вокруг тишина...
  • Таня Поворозна

    А Ви попробуйте жити в селі,де немає в першу чергу роботи.За що там жити?За все потрібно зараз заплатити(світло,газ і т.д.).І не вкожному селі нормально працює інтернет.Про дороги і як дістатися до райцентру я взагалі мовчу(коли автобуси ходять 2-3 рази на тиждень і то в базарні дні).
  • Iryna Vinnytskaya

    Я думаю про переїзд до села, тому що працюю вдома через інтернет, але не наважуюсь це зробити. Мабуть буде не вистачати супермаркетів, кафешок, подій, гуртків для дітей...але придивляюсь до хатинок десь недалеко від міста.
  • Natasha Oliynyk

    Задовбали зі своєю авторизацією, мабуть в вашій голові поселились олені з тієї сільської місцевості, про яку неможливо дочитати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up