Виграш у 33 мільйони. В Україні зірвали найбільший джекпот онлайн лотереї

Виграш у 33 мільйони. В Україні зірвали найбільший джекпот онлайн лотереї
  • Щасливчик виграв найбільший джекпот — 33 032 000 гривень. Переможець вгадав п'ять цифр з п'яти.

Щасливчик придбав багатотиражний білет Супер Лото зранку 4 березня на шість полів і п'ять розіграшів поспіль. Про це пише Українська національна лотерея.

— Лототрон у 2078 тиражі обрав 05 19 24 34 38 46. Ці числа повністю збіглися з однією з комбінацій гравця і принесли дуже великий виграш, — йдеться у повідомленні. — Вітаємо нашого переможця і чекаємо в офісі УНЛ для отримання виграшу.

За лотерейний виграш, за українськими законами, слід заплатити податок: 18% ПДФО і 1,5% військового збору. Тобто майже п'яту частину виграшу.

Відео дня

Вінничани неодноразово вигравали у різних лотереях. Про це читайте у наступних матеріалах:


Читайте також:

У переможниці «Пацанок» забрали головний приз — золоту брошку (ВІДЕО +18)

Сьогодні вітаємо Тараса та Євгена. Історія та прикмети 10 березня

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (36)
  • Юрий Потихенченко

    Мы выиграли 30000 грн.Ждали ровно год,число в число.На все вопросы мсл отвечало что такую сумму выплачивают в течении года по правилам лотореи.Спросили а сколько тогда ждать миллион,ответили в ТЕЧЕНИИ пати лет.С тех пор лоторею не покупаем,нет интереса.
  • Misha Buchuk

    6 із 6, як ви пишете еовини. На початку тексту 5 цифр з 5, а по ім 6 із 6
  • Сергій Порохін

    якщо і виграв то отримає хоча б половину і то роками триватиме-лохотрон звичайний-лохи двигун реклами😃
  • Дмитро Коцюбан

    Реклама
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up