«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»

«Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк: про титул, плани на майбутнє і девіз «бути переможцем по життю»
Фото: Валентин Порохняк
  • В суботу 6 березня у Вінниці обрали «Міс Вінниця 2021». Нею стала 19-річна Вікторія Гелитюк. 
  • В ексклюзивному інтерв'ю для 20minut.ua дівчина розповіла про себе і свою дорогу до титулу першої красуні міста.

Нова володарка титулу найкрасивішої панянки міста навчається у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса на юридичному факультеті. В дитинстві дівчина захоплюватися танцями і полюбляла переглядати відео з конкурсів краси і мріяла стати такою ж красунею в короні. Вона єдина дитина у своїх батьків, тому рідні називали її називали принцесою. Коли Вікторії Гелитюк виповнилося 19 років її давня мрія здійснилася —  дівчина стала володаркою титулу «Міс Вінниця 2021».

Оскільки ми знаємо багато прикладів, коли переможцями конкурсів краси ставали доньки впливових батьків, дівчина факт впливу рідних на організаторів конкурсу одразу відхилила.

Відео дня

— Я зі звичайної сім'ї, — говорить Вікторія. — Моя мама працює на державній службі, а батько приватний підприємець. Впливових в родині у  мене немає.

Також дівчина розповіла, що це її перший в житті конкурс.

— В школі я десять років займалася танцями. Коли вступила в університет,  для дитячого захоплення часу не вистачило, — ділиться Віка. — Проте почала активно займатися моделінгом, навчалася у відповідній школі, але участь у конкурсах краси не брала. Цьогоріч спонтанно вирішила, а чому б не спробувати і не здійснити давню мрію?

Запитуємо, чи тюнінгувала Вікторія Гелитюк власну зовнішність, коли та готувалася до фіналу Міс Вінниця?

— Я негативно ставлюся до різного роду тюнінгу, мені всього 19 років, — відповіла красуня. — Я навіть волосся не фарбувала для конкурсу. Хіба що трішки схудла, займаючись з іншими конкурсантками у фітнес клубі перед фіналом.


 

Хоча дівчина була переконана у власних силах, і сподівалася отримати бажану корону, говорить, що результ для неї все одно був неочікуваним.

— Коли оголошували переможницю і спочатку назвали мій 14-й номер, я взагалі забулася що він у мене на руці, — ділиться красуня. — Ось коли вже пролунало моє ім'я та прізвище, я тоді зрозуміла, що перемогла.

Оскільки конкурс краси через карантинні обмеження транслювався з палацу мистецтв «Зоря» онлайн, кількість місць у глядацькій залі було обмежено. Відтак підтримати Вікторію Гелитюк змогли прийти лише рідні. 

— Батьки вболівали за мене із зали, а друзі — дистанційно, — розповідає Міс Вінниця. — Коли стало відомо, хто ж отримав титул «Міс Вінниця 2021», мій телефон розривався від дзвінків і повідомлень, директ у соцмережах теж. Навіть незнайомі люди вітали і писали, що вболівали саме за мене. Це дуже приємно.

Також Вікторія говорить, що конкуренції серед претенденток на корону не відчувала, ніхто нікому скло у туфлі не підкидав. Навпаки всі дівчата при підготовці до фіналу здружилися. Цьому сприяв організатор та ідейний натхненник конкурсу «Міс Вінниця» Євген Майданик.

— Євген Майданик зробив усе необхідне, щоб всі дівчата перед фіналом і на сцені відчували себе комфортно, панувала дружня атмосфера. На диво, ми після моєї перемоги продовжуємо підтримувати дружні стосунки з усіма  конкурсантками, до цього часу зідзвонюємося. Як тут не повірити, що жіноча дружба існує?

Кілька днів поспіль Вікторія продовжує приймати вітання, запрошення до співпраці і розбирати подарунки від численних спонсорів конкурсу. 

— Найцінніший подарунок це, безумовно, корона, — говорить дівчина. — Також я отримала ювелірні прикраси від «Діадеми», модні речі від вінницьких дизайнерів Хедоян і Очеретного, сертифікати від стоматологічної клініки, спортивного клубу «Next», подарунки від магазину «Княжна», путівку на двох до Албанії та безліч інших цінних подарунків.

Чи є у Вікторії друга половинка, з якою вона планує подаровану романтичну подорож, дівчина посміхаючись говорить, що на питання особистого характеру не відповідає.

Натомість, на досягнутому «Міс Вінниця» не зупиняється. Переконана, що титул відкриє їй чимало дверей.

—  Думаю, що найкращі пропозиції мене чекають попереду, принаймні конкурс для мене відкриває більші перспективи в модельному бізнесі. Я вже отримала кілька пропозицій участі у зйомках. Далі продовжую навчання в університеті, бо юриспруденцію я теж обрала за покликом серця і в майбутньому мрію стати класним суддею.

По завершенню інтерв'ю ми запитали в «Міс Вінниця 2021», з яким девізом дівчина йде по життю, Вікторія Гелитюк відповіла коротко і влучно:

— Не сумніватися у власних силах і бути переможцем по життю.

Фінал конкурсу «Міс Вінниця 2021» ви можете переглянути в запису прямої трансляції.

 

Читайте також:

Конкурс «Міс Вінниця» з 1998 року і до сьогодні. Згадуємо, якими були міські красуні в різні роки

Фейсбілдінг VS ботокс? Про переваги гімнастики для обличчя розповідає тренер Вікторія Козак

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Volodymir Pokrebniak

    Бажаю бути щасливою все життя!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up