Парад планет та повний Місяць: вінницька астрологиня дала прогноз на лютий

Парад планет та повний Місяць: вінницька астрологиня дала прогноз на лютий
  • Завжди цікаво, що принесе новий місяць, яким він буде. Вінницька астролог Вікторія Карауш розповіла, що приготували зірки у лютому.

Астрологиня зазначає, що початок місяця енергійно-буйний, а кінець — романтично-м'який.

«Лютий проходить на потужних водолійських енергіях. У повітрі витає дух революції, боротьби, змін! Багато планет на це націлені. Особливо зміни помітять Водолії, Леви, Скорпіони і Тельці. А хтось вже пару тижнів помічає», — написала Вікторія Карауш на своїй сторінці у ФБ.

Місяць буде багатий на астрологічні події

Особливо активно на наше життя буде впливати Меркурій, він буде ретроградним.

Відео дня

— Починається місяць з того, що п’ять планет Сонце, Меркурій, Венера, Юпітер, Сатурн знаходяться у Водолії і по черзі будуть з'єднані, а це значить, що подіям бути, — розповідає астрологиня.

5 лютого:

  • Венера з’єднається з Сатурном у Водолія, що віщує труднощі в любові, швидше за все, через холодності або матеріальну скруту одного з партнерів. Будьте пильні і не дозволяйте собі виходити за межі бюджету, незважаючи на спокуси, а Сатурн як раз і вимагає економити.

8 лютого:

  • з'єднання Сонця і Меркурія у Водолії. Це з'єднання досить суперечливе і може мати для всіх нас як позитивним, так мати і негативні наслідки. Це збільшують шанси на успіх в міжособистісної взаємодії, але при цьому слід враховувати, що Водолій віддає перевагу таємницям та містиці.

Парад планет та Повний Місяць

ЗМІСТ - Сьогодні полтавці можуть побачити парад планет

З 11 лютого до них приходить Місяць і ми спостерігаємо картину параду планет: Сатурн, Юпітер, Венера, Меркурій, Сонце і Місяць — зустрічаються всі разом у Водолії в максимальній близькості. І тут то відбудеться розумовий вибух, стрибок, прорив свідомості і можна по різному це називати. Факт в тому, що хтось скористається цим часом, а хтось пройде повз.

13 лютого:

  • з'єднання Меркурія і Венери. Воно забезпечить високу потребу в спілкуванні, в тому числі і в романтичному плані. Найприємніше полягає в тому, що потреба вдасться задовольнити без особливих зусиль. Люди будуть тягнутися один до одного. Так що день любові пройде в обнімку.

З 10 по 24 лютого астролог радить стежити за змінами у своєму житті.

— Якщо щось відбувається, то розвиток цих подій очікується на початку літа, — пише Вікторія Карауш. — Кінець місяця порадує нас душевним теплом і приємними емоціями.

25 лютого:

  • Венера входить в Риби. Це допоможе розкрити ваш творчий потенціал.

27 лютого:

  • Повний місяць. Після нього, загоряється зелене світло для наших дій — час очікувань закінчилося.


Читайте також:

На Вінниччині прогнозують сильні снігопади. Оголосили штормове попередження

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Serhii Klymenko

    Астрология - псевдонаука
  • Наталя Лєбєдєва

    Люди, если не пытались вникать, зачем обесценивать чью-то работу??
  • Shynkaryk Mariya

    Зараз на небі
  • Сергій Порохін

    дурниця якась космічна-по якому гороскопу їсти сьогодні можна  та в туалет😃
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up