Конкурс "Кращий рецепт паски": паска з медом в хлібопічці від Ольги Чешко

Конкурс "Кращий рецепт паски": паска з медом в хлібопічці від Ольги Чешко
- Рецепт нашла в интернете 3 года назад когда купила хлебопечку и она намного упростила мне работу. Пасочка очень вкусная получается, в меру сладкая, с ароматом мёда, - написала Ольга Чешко.

Что понадобится:
- Мука  — 600 г
- Творог — 220 г
- Вода  — 250-300 мл
- Яйцо — 3 шт
- Молоко(можно заменить сухим молоком) — 2 ст. л.
- Растительное масло (можно заменить растопленым сливочным) — 2 ст. л.
- Изюм (предварительно запареный кипятком) — 100 г
- Мёд — 2 ст. л.
- Дрожжи (без горки) — 2 г
- Соль (щепотка)
Итак берём хлебопечку:
1. В мерочный стакан выбиваем яйца,взболтать их, потом доливаем воды чтоб было вместе 300мл.
2. Выливаем в хлебопечку молоко, творог, вливаем растительное масло, потом мёд, соль и 2ч.л дрожжей сухих без горки, изюм, без воды в которой парили, включаем на режим 3 часа. Сразу же просеиваем муку сначала 500г,когда перемешает и ещё липнет к стенкам добавляем ещё 100г муки. У меня уходит  650г. и всё пусть мешает и выпекает. Готовый остудить

3. 1 белок взбить с 100г сахарной пудры и помазать, посыпать разноцветной посыпкой.
Мёд можно заменить сахаром и сделать сладкий по своему вкусу.
У меня есть дегустатор, которому очень тяжело угодить с выпечкой, а вот эту пасочку  ели с удовольствием и очень хвалили.

Нагадаємо, 20minut.ua та ТМ "Гостинна оселя" розпочали конкурс "Кращий рецепт паски". 10 учасників, які першими надішлють свої рецепти - гарантовано отримають подарунок від ТМ "Гостинна оселя". А автору найкращого рецепту власник ТМ "Гостинна оселя" Тетяна Василівна Бойко надасть кошик з продукцією торгової марки.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up