У Вінниці з'явився Uber. П'ять поїздок дарує "на халяву"

У Вінниці з'явився Uber. П'ять поїздок дарує "на халяву"

Американський сервіс Uber на днях з’явився у Вінниці. З цієї нагоди для перших клієнтів обіцяють безкоштовний проїзд.

— Uber поєднує водіїв і пасажирів, які знаходяться поруч. Кожен клієнт може подивитися профіль водія і залишити про нього відгук. Щоб скористуватися сервісом, необхідно завантажити додаток на свій смартфон та зареєструвати акаунт за допомогою номера телефону та банківської картки. Останнє - обов'язкова умова, адже всі платежі в системі є безготівковими. До одного акаунту можна прив'язати декілька карток, і за потреби використовувати ту, на якій на даний момент є кошти, — зазначають на сайті міськради.

Наразі у сервісі для вінничан діє акція. П'ять поїздок до 75 гривень будуть безкоштовними. Для цього варто скористатися промокодом - VINNYTSIA. Промокод необхідно вказувати у розділі «Оплата» та діє він до 23:59 3 вересня.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

До речі, у Вінниці користувачам Uber встановили наступні тарифи:

Відео дня
  • Подача автомобіля - 11 гривень
  • Ціна за 1 кілометр - 5,5 гривень
  • Мінімальна оплата – 20 гривень
  • Відміна замовлення - 20 гривень

Довідка.

Uber - це програма для мобільних телефонів, яка застосовується як для пошуку авто поруч, так і для підвезення людей за гроші. Цей сервіс був заснований в США міжнародною компанією, яка до цього дня розширює свою географію. По суті, це зручна і проста у використанні програма, яка з'єднує водіїв і їх клієнтами.

Читайте також: Uber у Вінниці! Переваги для пасажирів та водіїв

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Мартынюк

    У нас столько всего происходит Виннице но все статти о какойто американской службе такси которая еще толком не работает.....сколько платтят?

    Alexander Senkevich reply Ольга Мартынюк

    А ха )) UBER какой - то.

    Больше 160 стран на полною используют сервис.

    Те кто уже пользовался в других городах и странах, ждут его несомненно.

    Он полностью поменяет культуру личных перевозок в Украине .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up