Uber у Вінниці! Переваги для пасажирів та водіїв (Новини компаній)

Uber у Вінниці! Переваги для пасажирів та водіїв (Новини компаній)

Американський сервіс Uber нарешті з’явився у Вінниці. А це — онлайн-виклик таксі, дешеві поїздки та безліч бонусів. Які ще переваги отримають пасажири та як почати працювати водієм в «Убері»?

«Вибачте, машин немає» — таке можна часто почути на виклик служби таксі в години пік. А ще водій таксі може «забути» про лічильник та порахує вартість поїздки по власному тарифу. Або не знайде саме ваш дім серед інших.

Це все змінить Uber. Від сьогодні, 31 серпня, ця платформа офіційно запрацювала у Вінниці. Тоді як перша тестова поїздка відбулася ще у вівторок, 29 серпня. Пасажиром був заступник мера Вінниці Владислав Скальський. Від будівлі міськради і до головного корпусу Технічного університету його довезли за 15 хвилин та 38 гривень, що списали з кредитної картки.

— Uber — це технологічна платформа, яка пов’язує пасажирів та водіїв, що пересуваються містом. Працює це завдяки додатку, який можна безкоштовно завантажити на свій смартфон. В один дотик ви робите замовлення, і далі система автоматично визначає найближчу машину до вас, — розказує менеджер з операційних питань та логістики Uber в Україні Артем Панченко.

Крім того, пан Артем розказав, що водій та пасажир виставлятимуть один одному оцінки, формуючи рейтинг. Якщо поїздка була комфортною — водію збільшать рейтинг. І поїхати в його машині система пропонуватиме частіше.

Ця ж схема працює і для пасажирів. Люди з високим рейтингом стовідсотково отримають автомобіль, навіть коли вільних водіїв майже немає.

Uber для пасажирів

Спочатку завантажуєте безкоштовний додаток з онлайн-магазину на смартфон. Потім реєструєтеся: створюєте логін, пароль, прив’язуєте кредитну картку. І починаєте користуватися.

На мапі в телефоні вмикаєте GPS та визначаєте, куди вам потрібно поїхати. Система автоматично підбирає вам найближчу машину Uber. Перед поїздкою ви побачите, коли приїжджає машина, рейтинг водія та вартість поїздки. Розрахунок проводиться автоматично. А заплатити за поїздку можна як карткою, так і готівкою.

Марія Марковська користувалася сервісом у Львові та у Києві розказала, що головна перевага додатку — це вартість поїздки.

— Дешевше удвічі, ніж в звичайному таксі. А то й втричі. Я одразу бачу, хто є водій, який в нього рейтинг, де зараз знаходиться машина. Перші кілька поїздок були безкоштовними. З водієм можна зв’язатися по телефону. З часом я взагалі відмовилися від звичайних таксі, користуюся тільки Убером, — розказала пані Марія.

До речі, перші п’ять поїздок у Вінниці будуть безкоштовними. 

Посилання для завантаження: Google Play, App Store.

Uber для водіїв

Люди, що мають власні машини, можуть стати водіями Uber. Для цього не потрібно покидати стару роботу, бо графік та розмір заробітку — визначаєте саме ви.

Водій, який возив заступника мера під час тестової поїздки пояснив, чому вирішив працювати в «Убері».

— Мені розказали, що ця служба добре працює в інших містах. Приємне спілкування з людьми і можливість заробити додаткові кошти — ось, що мене приваблює в «Убері», — сказав Нагорний.

Підключитися до системи можна через UBERLIN. Це найбільший міжнародний партнер в Україні та СНД, що має більш ніж 3-річний досвід співпраці з Uber. 

А ще UBERLIN – єдиний партнер в Україні, який робить виплати водіям кожного дня та надає безліч безкоштовних сервісів. Комісія партнера становить 0% на перший місяць роботи Uber у Вінниці.

Бонуси від UBER!

Скільки можна заробляти? Все залежить від Вашого бажання працювати, кількості годин он-лайн, від того чи працюєте Ви в пікові години і вихідні дні. Для прикладу, водії UBERLIN в Києві мають середній заробіток — від 30 000 грн в місяць.

Для підключення Вам необхідно, залишити заявку на сайті uberlin.com.ua або під’їхати в офіс за адресами: вул. Бевза, 34; ТРЦ МЕГАМОЛЛ. Реєстрація займає менше години.

При собі необхідно мати лише: 

  • Права; 
  • Технічний паспорт; 
  • Страховку (Автоцивілку). 

Контакти: 
Телефон: 7373 (Callback) - дзвінки безкоштовні 
Адреси офісів: 
вул. Бевза, 34; 
ТРЦ МЕГАМОЛЛ. 
Сайт: uberlin.com.ua
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up