Поліцейські зупинили дві вантажівки, які перевозили великогабаритні вантажі

Поліцейські зупинили дві вантажівки, які перевозили великогабаритні вантажі

Дві вантажівки перевозили великогабаритні вантажі без відповідних погоджень з органів Національної поліції. На водіїв поліцейські виписали постанови.

— Вчора, 25 січня, близько 11-ї години на автошляху М-12 патрульні поліцейські зупинили транспортні засоби «МАN» і «DAF», які перевозили великогабаритні вантажі без відповідних погоджень з органів Національної поліції. На обох водіїв інспектори винесли постанови за статтею 132-1 КУпАП , — пише у facebook Патрульна поліція Вінниці.

Довідка. Стаття 132-1 КУпАП — порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрий Бондарук

    Все просто - груз ніхто не супроводжував і не ВІДБАШЛЯВ)))
  • Паша Д

    А комбайни на міжнародній трасі чому не зупиняють?В якій країна таке є?
  • Anonymous

    "22.5.  За  спеціальними  правилами  здійснюються  перевезення

    небезпечних  вантажів  і  незнешкодженої  тари  з-під   них,   рух

    транспортних  засобів  та  їх составів у разі,  коли хоч один з їх

    габаритів перевищує за шириною 2,65 м,  за  висотою  від  поверхні

    дороги -  4  м  (для  контейнеровозів  на встановлених маршрутах -

    4,35 м), за довжиною - 22 м (для маршрутних транспортних засобів -

    25  м),  фактична  маса понад 38 т,  навантаження на одиночну вісь

    - 10 т, здвоєні осі - 16  т,  строєні  -  22  т  (на  встановлених

    Мінтрансом   і   Державтоінспекцією   маршрутах   -   40   т,  для

    контейнеровозів на встановлених маршрутах - 44 т,  навантаження на

    одиночну вісь - 11 т, здвоєні осі - 18 т, строєні - 24 т) або якщо

    вантаж виступає за задній габарит транспортного засобу більш як на

    2 м. "

    Шановна Марія, я розумію що поліція у нас нова, та чудова. Вам "надали право"  писати про її досягнення. Але я вкотре закликаю Вас до конкретики.

    Якщо поліція пише про проституцію, та СТ 302, то без конкретики "ліпить"

    Частину 2. ( Матеріал модератор знімає разом з коментарями)

    Тепер до питання зупинки 2 транспортних засобів. Не у Вас Марія, не на сайті НАШОЇ поліції не викладено який саме габарит чи масу перевищив водій.  Питання з вагою, на трасі знімається автоматично ( немає можливості перевірити). Без вимірів габаритів, це слідкування за правилами , а БАНАЛЬНИЙ кидок на ГРОШІ.

    Переглядаючи викладене фото до 1 автомобіля можливо є питання, а от з другим (можливо за компанію винесли постанову).  Можливо водії потребували юридичну підтримку, підтвердження вимірів габаритів поліцейськими?  

     

    Паша Д reply Anonymous

    а чим вони поміряють?рулеткою, купленої в хозтоварах?сертифікат на неї  є?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up