На Галицького зіткнулися автівка таксі Bolt та іномарка. Є постраждалі (ВІДЕО)

На Галицького зіткнулися автівка таксі Bolt та іномарка. Є постраждалі (ВІДЕО)
Фото та відео з місця ДТП надіслав читач
  • Сьогодні, 16 травня, у Вінниці сталася ДТП. Не розминулись на перехресті дві іномарки. В результаті автомобіля служби таксі Bolt перекинувся на дах.

Аварія сталася близько сьомої години ранку на вулиці Данила Галицького.

За інформацією «Патрульної поліції», в результаті ДТП є постраждалі.

Відео дня

Як повідомили у відділі комунікації вінницької обласної поліції, відбулося зіткнення автомобілів «Рено» і «Део».

— Постраждав водій служби таксі, у нього підозра на перелом ребер, а також пасажирка «Део», у неї підозра на струс головного мозку. На місце події викликали швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу, — кажуть у поліції.

Наразі триває слідство та поліція з’ясовує причини зіткнення.

 

Читайте  також:

Магнітна буря буде затяжною: голови болітимуть майже у всіх

Укрзалізниця вирішила відновити ранкову електричку «Жмеринка - Київ»

На Вишеньці бандити з «Лексуcу» били ногами вінничан, які лежали на землі (ВІДЕО)

Перекриття дороги та перевірка документів. СБУ попереджує про навчання

Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (32)
  • Таисия Зайчук

    Яка назва,така служба
  • Max NonStop

    Водій служби таксі Болт, їхав по правилам, по вул. Данила-Галицького на свій зелений колір світлофора. А водій Деу, їхав по вул. Костянтиновича, і при перетині вул. Данила-Галицького, не пропустив Болта, і після зіткнення Болт перевернувся. Там часто відбуваються дтп, із-за того, що зі сторони по вул. Костянтиновича, немає світлофора, там висить знак, " уступи дорогу ". Але водії лінуються повністю зупинитись і переконатись повністю у безпечності даного перехрестя. Там потрібно також встановити світлофор, з виїзду Костянтиновича. Це полегшить і стане безпечніше перетинати дане перехрестя водіям, які проїджають по вул. Костянтиновича. По Данила-Галицького є світлофор, так як по цій вул, проходить основний потік машин. 👽.
  • Максим Крейзи

    М да посмотрите видео про этот болт в г.Чернигове мы выше всех бо водили не адекват.
  • Елена Мельник

    А в итоге, виноват то не Болт !!!! Но зато куча пустых разговоров и «пожеланий»
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up