Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу

Учаснику ООС потрібна операція за 100 тисяч гривень. Родина благає про допомогу
Ось так хвороба змінила Іллю Сивака. Фото надали родичі вояка
  • Мешканець Вінниччини Ілля Сивак взимку повернувся з зони бойових дій. Зараз він в лікарні у вкрай тяжкому стані.
  • Лікарі дають шанс, але для порятунку потрібно 100 тисяч гривень на операцію.
  • Він три роки захищав нас, зараз без нашої допомоги не зможе.

В редакцію з проханням про допомогу звернувся друг Іллі Сивака.

— Товариш довгий час ніс службу в зоні АТО, оберігав наш спокій в нашій державі, але його спіткала біда. Хвороба забирає його життя, щоб дати шанс на його одужання потрібно оперативне втручання в місті Києві в інституті Шалімова, — розповідає друг Руслан.

За словами сестри Іллі Сивака, брат повернувся з зони ООС взимку вже хворим.

Відео дня

— У березні він лікувався та його виписали з лікарні додому. Але через два тижні Іллі знову стало гірше. Спочатку він хотів залишитися дома, але стан погіршувався з кожним днем. Зараз брат у госпіталі інвалідів. Лікарі діагнозували в нього багато діагнозів та кажуть, що шансів мало. Але направляють на операцію та зазначають, що вона може допомогти, —  розповідає журналістці «20 хвилин» сестра хворого Тетяна Сивак.

Вона додає, що за словами брата, у госпіталі перші чотири дні до нього лікар навіть не підійшов жодного разу.

— Брат каже, що він дав медсестрі декілька гривень та лише тоді прийшов лікар. Мені передали список ліків, які потрібно було купити. На декілька днів лікування я витратила шість тисяч гривень. А зараз потрібно 100 тисяч гривень на операцію. Ми просто сільська родина. Та в нас немає таких грошей, — заклинаючи сльозами, ледь говорить дівчина.

Родина благає допомогти. Гроші потрібно терміново.

Редакція також звертається до ветеранів АТО і всіх небайдужих. Давайте допоможемо хлопцю. Йому лише 29 років та ще немає ні дітей, ні дружини. Він захищав наш спокій. Зараз допомоги потребує сам.

  • Номер картки Приватбанку сестри Сивак Тетяни:
    4149 4991 1882 8449

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

 

Читайте  також:

Субсидії по-новому та річний тариф на газ: що зміниться у травні

Вінниччину перевели до «жовтої» зони карантину. Які обмеження скасовують?

13 летальних та 223 нових випадків COVID—19. Дані по Вінниці та районах

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up