Майже сотню штрафів виписали патрульні за паркування на місцях для людей з інвалідністю

Майже сотню штрафів виписали патрульні за паркування на місцях для людей з інвалідністю
Фото з архіву 20minut.ua
  • Патрульні штрафують водіїв, які паркуються на місцях для людей з інвалідністю;
  • Сума штрафу починається від 1020 гривень, але може сягати і 1700;
  • Для того, щоб не мати проблем з поліцією, потрібно ставати на спеціальне паркомісце тільки якщо водій має інвалідність, або привіз такого пасажира.

З 26 жовтня 2017-го року в Україні почали діяти більш жорсткі штрафи за паркування на місцях для людей з інвалідністю. Замість 255 гривень — 1020 або навіть 1700. З моменту змін пройшло вже чотири місяці. Ми написали запит до патрульної поліції Вінницької області, щоб дізнатися, скільки адмінматеріалів склали поліцейські за цей час.

У відповіді, яку отримали, поліцейські пишуть, що, станом на 19 лютого 2018-го, вінницькі патрульні склали 96 постанов за паркування на місці для людей з інвалідністю.

Найпопулярніші місця для порушників, згідно поліцейського списку, це парковки біля супермаркетів «Грош» на вулицях Чехова та 600-річчя. Штрафують також на Соборній, на Грушевського.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Моргуньо

    Вот это гонщик)))

    Две выхлопных. Спойлер. И фаркоп)))

    А где же наклейка FORSAGE и брызговики Sparco ? )))
  • Глобазоид Афромарк

    Это самое страшное нарушение-запарковаться на месте для инвалидов? Миллионы водятлов с купленными правами ездят как Бог на душу положит, полисмены этого в упор не видят-а вот за паркинг надо дрючить. Чистой воды компанейщина в стране инвалидов.

    Андрей Иванов reply Глобазоид Афромарк

    Открою секрет-парковка на местах для инвалидов тоже показатель водятла.

    Глобазоид Афромарк reply Андрей Иванов

    Конечно показатель, не спорю. Только на безопасность движения практически не влияет, а вот грубейшие нарушения ПДД полисмены просто игнорируют. А что опаснее-парковка на местах для инвалидов или проезды на красный и тому подобные нарушения?
  • Next

    "Вінницькі патрульні склали 96 постанов за паркування" на місці для людей з інвалідністю, за таку роботу тих хто дав такий звіт - потрібно гнати з органів на базар торгувати носками.
  • Андрей Иванов

    Возле Гроша на 600 летия по частоте занятых мест с большим отрывам лидируют инвалиды-таксисты, на втором месте инвалиды-бляхеры.Настоящие инвалиды со значком там стоят редко, но честно говоря, иногда бывает, когда быдлота еще не подъехала, то места свободны

    Anonymous reply Андрей Иванов

    а на Немировском шоссе - лидеры инвалиды-жыперы
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up