Через пасажирку без маски вранці 40 хвилин стояли трамваї

Через пасажирку без маски вранці 40 хвилин стояли трамваї
  • Стало відомо, чому вранці стояли трамваї та тролейбуси. Причин було дві — обрив лінії та неадекватна пасажирка. Розказуємо, як все було.

Вранці, 7 травня, до редакції надійшло повідомлення про зупинку трамваїв.

— На 40-річчя Перемоги, біля управління статистики стоїть трамвай. Аварії не бачу. Але в салоні трамваю ходять поліцейські, — розповів нам читач.

Майже одразу після цього повідомлення у соцмережах люди почали писати про обрив контактної мережі та затор з громадського електротранспорту.

Відео дня

Стояв транспорт близько 40 хвилин. Якщо з тролейбусами все було зрозуміло, то про зупинку трамваїв — ні. Але згодом дізналися: трамваї стоять через пасажирку без маски. Жінка категорично не хотіла її одягати. Саме тому до неї викликали патрульних.

Ситуацію прокоментував директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко. Він сказав, що пасажирку, крім водія, одягти маску просили усі пасажири, адже такі нині умови перевезення. На вмовляння вона не погоджувалася, через це викликали правоохоронців.

У Патрульній поліції зазначають, що стався інцидент у трамваї четвертого маршруту. І теж кажуть: жінка не йшла на контакт з інспекторами.

— Поліцейські почали зʼясовувати анкетні дані жінки для того, щоб притягнути її до відповідальності за порушення норм карантину. Але вона не надала їм жодних документів, — зазначила у коментарі для Суспільно Тетяна Плахотнюк.

Усі обставини події з'ясовуються. Жінку планують притягнути до адмінвідповідальності.

— Свідки цієї веселої поїздки стверджують, що жінка без маски назвалась працівницею суду і обіцяла всім «засудити їх на раз…» А двом поліцейським — чоловіку та жінці в уніформі майже 10 хвилин довелось вмовляти «працівницю суду» покинути трамвай… Бо вела вона себе вкрай зухвало, погрожувала високими зв’язками і своїми колегами із суду, — пишуть на сторінці Чорний список Вінниця.

Вони також опублікували ролик з місця події:

 

Читайте також:

Замостя, Тяжилів та Немирівське шосе. Чому щодня місто стоїть у заторах?

Вінничанки варили борщ за рецептом, якому понад 150 років

У Вінниці затримали п'яного водія, який возив фасовані торбинки з наркотиками

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Алексей

    Не люди, а звірі, раби

    Hitriy Lys reply Алексей

    Раб у твоєї свідомості
  • Yuriy Gorbunkov

    Берите пример с водителей маршруток, особенно маршрута 8Б. Люди заходят в маске но на подбородке. А водителям все по хрен. Главное взять бабки за проезд. Сейчас если будут по 10 грн брать и пусть только не будут делать замечание - снимаю на видео мобильника, выкладываю на ютубе, пишу жалобу в транспортную компанию чтобы водителя меняли на правильных.
  • Guy Fawkes

    Смотрим канал ютуба Журналисты Стремоусова
  • Зояна Вінницька

    вибачте, що грубо, але падлюка вона.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up