Замостя, Тяжилів та Немирівське шосе. Чому щодня місто стоїть у заторах?

Замостя, Тяжилів та Немирівське шосе. Чому щодня місто стоїть у заторах?
  • Сьогодні вранці місто знову поринуло у затор. Вінничани у соцмережах писали, що стоять різні вулиці.
  • Однією із причин є ремонт на Лебединського. Про його наслідки розповів активіст Віталій Павловський.

— Це Чехова... перехрестя!!!! І це все Немирівське шосе стоїть за для того «короткострокового ремонту», — написав Віталій Павловський на сторінці Ревізія влади. — Я аплодую тим ремонтникам... Можливо по іншому і неможливо було... Але вже Чехова в колапсі.

Під дописом обурення висловлюють і інші автомобілісти. Люди пишуть, що стоїть вулиця Максима Шимка.

Тим часом Людмила Мельник додає: «Немирівське повністю паралізоване, з Шимка виїхати неможливо».

Відео дня

Ми запитали у Віталія Павловського, що є причиною цих заторів та про який ремонт йде мова.

Активіст розповів, що йдеться про ремонт на вулиці Лебединського. Біля Джерман-центру, там де напередодні у котлован серед дороги впав легковик, проводяться ремонтні роботи. Робітники там уже давно, і вони ніяк не закінчать розпочате.

— Уже здається близько трьох тижнів усе Замостя, в плані Тяжилів, Чехова, частина Хуторів, в'їзд з Немирівського шосе. Ніхто не може нормально та комфортно потрапити в місто. Тому що там звуження дороги до однієї смуги. Тобто весь транспортний колапс відбувається через той ремонт, який вони розпочали та безкінечно його там роблять, — каже Павловський.

Далі, після цих ремонтних робіт, такої картини немає. Транспорт курсує, не встає у затор. Рух вільний.

Така ситуація дістала уже все місто, говорить Павловський. На місці затору, за його словами, навіть немає ніякого реверсу.

— Одна полоса для в'їзду в місто. Всього одна полоса. Увесь Тяжилів, Ватутіна, Немирівське. Увесь транспорт сюди стягується, а все інше закрите на ремонт, — додає Павловський.

Ввечері 3 травня на вулиці Лебединського, де саме триває ремонт, у яму впав легковик. Дивом обійшлося без потерпілих. Про це ми писали у матеріалі: Lanos у ямі на Лебединського. Кермувальник авто був п'яний та без прав. Там ви також знайдете фото та відео з місця події.

 

Читайте також:

Як для водіїв, так і для пішоходів. На пів року перекриють ділянку на вулиці Мури

У Бару п'яний чоловік відгамселив металевою палкою трьох людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Микола Семеняга

    щоб працювати ночью ремонтникам
    потрібно платити в два рази більше
  • Сергій Іванченко

    А ще велодоріжки розширити як на Стрілецькій
  • Ols Kat

    А давайте еще одного трансформера там поставим
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up