Як для водіїв, так і для пішоходів. На пів року перекриють ділянку на вулиці Мури

Як для водіїв, так і для пішоходів. На пів року перекриють ділянку на вулиці Мури
  • Вуличка буде перекрита протягом шести місяців. Усе через будівельні роботи біля сьомого будинку.

У Вінниці обмежать рух транспорту та пішоходів по вулиці Мури. Про це повідомляє сайт міськради.

У повідомленні зазначають, що обмеження введуть через реконструкцію з добудовою багатоквартирного житлового будинку.

— У зв'язку з цим, тимчасово, з 5 травня по 5 листопада буде обмежено рух транспорту та пішоходів по вулиці Мури напроти будинку 7, — кажуть у міськраді.

Відео дня

Плануйте свій маршрут заздалегідь, щоб не потрапити в халепу та не запізнитися на важливу зустріч.

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Федора та кондитерів. Історія та прикмети 3 травня

Дві смерті та 64 нових випадки. Дані про COVID-19 станом на 3 травня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ievgen Vasylevskyi

    Та можете взагалі забути про цю вулицю і багато інших теж. По цих вулицях скоро неможливо буде проїхати. Наприклаж вулиця Лялі Ратушної біля магазига Грош Експоес вже вся запаркована і проїхати нею дуже складно. А ще збираються втулити ДВІ дев'ятиповерхівуи поміж потватного сектора. Уявіть собі що там буде коїтись коли вони усі заселяться. А вулиця Мурт також забудовується, а коли заселять ту багатоповерхівку і запаркують усю вулицю, то в центр міста з боку староміського мосту потрапити буде неможливо. Хіба що через київський міст :) У нас на Трамвайній вулиці кожен ранок пробка - заселили Авалон. ( і то, тільки на половину, а що буде коли повністю заселять, то взагалі на вулицю не вийдеш). Наша міська рада продовжує роздавати дозволи на ущільнення забудови. Скоро всі на головах один одного жити будемо.
  • Наталия Семко

    Цікаво, як потрапити на Коріатовичів зі сторони центр.мосту, по Соборній не можна, поворот не можна, а як?....

    Ольга Маціпура reply Наталия Семко

    Наталия Семко не знаю як но не так😡 могли б написати що буде об‘їзд таким то маршрутом...
  • Николай Гонта

    Відкрийте Соборну для легкових т.з .
  • Tania Tania

    А реконструкція якої будівлі,якщо уже все знесли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up