Біля зупинки Зулинського водій «Volkswagen LT 35» на переході збив чоловіка

Біля зупинки Зулинського водій «Volkswagen LT 35» на переході  збив чоловіка

Вчора, 20 січня 2017 року, в Вінниці на вулиці  Зулінського водій на «Volkswagen LT 35» збив 36-річного вінничанина, який переходив дорогу по пішохідному переході.

У відділі комунікації вінницької обласної поліції розказують, що ДТП сталось біля тролейбусної зупинки «вулиця Зулинського».

За інформацією поліції, 44-річний вінничанин на мікроавтобусі «Volkswagen LT 35» на розмітці нерегульованого пішохідного переходу збив 36-річного пішохода, меж мешканця Вінниці.

На щастя, удар виявився не смертельний. Але постраждалий з політравмою госпіталізований до лікарні.  

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Задунайский Торонтуй

    Да, у вас там с этими переходами полная ж
  • Nata Lisnyh

    А чому ніхто не напише,  що пішохід різко вибіг на дорогу уже перед самою машиною, як то під колеса вскочив?

    Задунайский Торонтуй reply Nata Lisnyh

    ==як то під колеса вскочив?==

    Долго думал...

    max reply Nata Lisnyh

    Не напише тому що: їхав муніципальний автобус, а з прохідної (Бліц-вікон) вийшло троє людей. Коли вони були вже на зебрі один із них (постраждалий) пришвидшив хід і на середині дороги його збила автівка яка вискочила за автубосу на шаленій швидкості(майже 90км.), водій зупинився вже аж біля повороту на ЧП Капуста, після чого розвернувся і став за зупинкою гром.транспорту, зі словами(до свідків які чекали транспорт) ви ж бачили що я,їхав 40км.  Отож Ната Ліщук не виніть людину яка потрапила під шаленого гонщика водія LT35.

    P.S. не були свідком аварії непишіть різну х.йню. дякую за увагу.

    Nata Lisnyh reply max

    Ви ж самі і написали "пришвидшив хід постраждалий", що й треба було підтвердити. А з якою швидкістю їхав, хай слідство розбирається. Тут можна багато говорити....

    Nata Lisnyh reply Nata Lisnyh

    А взагалі це напевно Ви й кричали постраждалому "не біжи"??? Треба бути в першу чергу справедливим!!!
  • Владимир

    ДТП сталось біля тролейбусної зупинки «вулиця Зулинського»

    Немає в нас такої зупинки. Лише є вулиця Сергія Зулінського.

    Задунайский Торонтуй reply Владимир

    Ты чо. Не веришь афтару????

    Anonymous reply Владимир

    Кстати улицу могут и переименовать, что в городе не раз было. Вообщем  пришли красные одни названия улиц , пришли белые другие))))

    А вот имя остановки не меняют. В городе всегда будут остановка Зои Ткаченко и остановка Музыки. Хотя часто слышно остановка Революционная)))) вместо остановка Музыки. И Ткаченко и Музыка сделали для городского транспорта г. Винницы многое.

    Владимир reply Владимир

    Зоопарк - МЗЗ - Аграна-Фрут - вул.Енергетична - Елеватормилинмонтаж - вул.Батозька - ЦПТО1 - ВПЗ(кінцева)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up