Опозиція розповіла мітингувальникам про подальші плани

Опозиція розповіла мітингувальникам про подальші плани
Опозиційні лідери в Києві закликали протестувальників до порядку, дисципліни й відсічі провокаторам. Про це повідомляє "Українська правда"

Усі заяви звучали зі сцени Євромайдану.

Голова політради ВО "Батьківщина"Арсеній Яценюк наголосив на дисциплінованості й згуртованості: "Якщо ми блокуємо Кабмін, ми блокуємо Кабмін, якщо йде чергування, ми чергуємо".

"Віра в те, що ми з вами боремося за справжні цінності, що від кожного з нас залежить доля мійльонів, ця віра нас гріє і приведе нас до перемоги", - сказав він.

Відео дня
> Опозиціонери також закликали виявляти провокаторів:

За словами Олександра Турчинова, "СБУ готує "фахівців" з контрагітації, які закликають розходитися, інші - розповідають, що треба нікого не слухати, а самим іти і бити вікна, ламати і трощити".

Таких провокаторів Турчинов порадив "викидати з наметового містечка".

"Вони будуть кидати провокаторів, гопніків, злочинців... Ми тренуємось і готові дати їм відсіч", - запевнив він.

Опозиціонери запевняють, що жодна людина не замерзне. Турчинов нагадав, що в Будинку профспілок постійно чергує комендатура.

"Профспілки дуже раді, що ми там знаходимось", - сказав Турчинов.

Він також розповів, що "багато людей чергує і захищає Київську міську раду": "Це публічне приміщення киян і всі мають можливість там відпочити".

За його словами, Укркоопспілка також запросила на ночівлю людей, які приїхали з інших міст.

"Принципово - ми жодного будинку не захоплюємо, всі нас запрошують. Коли Янукович нас запросить - підемо до нього", - зазначив Турчинов.

У вівторок опозиціонери планують пікетувати Кабмін - о 7.30, а о 9.30 - Верховну Раду.

"Тільки заблокуваши їх, примусимо до капітуляції і саме мирним шляхом", - наголосив Турчинов.

Українська правда

Коментарі (2)
  • Anonymous

    не забыл... и скоро о тебе, троль, вспомнит...
  • Anonymous

    Забув,як сам очолював СБУ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up