57-річний Володимир та 19-річна Галина, у яких хотіли відібрати сина, одружилися

57-річний Володимир та 19-річна Галина, у яких хотіли відібрати сина, одружилися
Володимир Підлісний, якому 29 травня буде 58 років, і 19-річна Галина Охота узаконили свої стосунки – 11 квітня у Вороновицькій селищній раді їм видали свідоцтво про шлюб. Тепер у Галини таке саме прізвище, як і в її чоловіка. І сина зареєстрували – 10 травня малому Підлісному виповнилося два місяці

 

- Мені пред’являли претензії в тому, що не узаконив стосунки з Галиною, - каже пан Володимир. – Ми б це зробили раніше. Але казали, що нібито матері-одиначці більше платять грошей на дитину, ніж тоді, коли вона має чоловіка. Тому й не спішили.

За словами Володимира Підлісного, напередодні 8 Березня він возив Галину у РАЦС.

Відео дня
> - Але нам відмовили в реєстрації – у мене в паспорті була стара фотографія, - розповідає він. - Тепер усі ці формальності позаду – у нас повноцінна сім’я і нікому до нас нема діла. Всі забули, що є такі люди на світі. Раніше проходу не давали. Приїжджали додому, викликали у селищну раду. Одного разу була комісія із семи людей. Зараз навіть медики дорогу забули. Тільки один раз була медсестра. Коли хотіли відібрати дитину, всі зліталися. Я навіть сокиру при вході поставив, щоб бачили, що так просто не здамся. Такі порядки. Для нас головне, що дитина росте здорова, а все інше зараз мало цікавить.

Про скандал, що виник навколо цієї пари, ми вже писали в статті "У 57-річного чоловіка та його 19-річної коханої хочуть забрати їх новонародженого сина". Соціальні служби мали намір віддати новонародженого хлопчика в інтернат. Мати дитини – Галина Охота сирота, виховувалася у дитячому будинку. Чиновники висловлювали побоювання, що значно старший від Галини чоловік може видурити в неї гроші і залишити напризволяще. Під час перебування в інтернаті, а також тоді, коли Галина навчалася у Вороновиці в профтехучилищі, їй перераховували пенсію по втраті годувальника і надали вихідну допомогу після закінчення училища. Так дівчина зібрала трохи грошей. Але Володимир випередив «опікунів». Після народження дитини він підігнав таксі до лікарні і забрав Галину з немовлям до себе у Вороновицю, де вони до того рік проживали разом.

Не треба до сексопатолога

Володимир і Галина знімалися у двох телепередачах. В Київ їздили разом з дитиною. На Першому національному їх запросили на програму «Про життя». Йшлося про сім’ї з великою різницею у віці між чоловіком і жінкою. Крім Володимира й Галини, у передачі брали участь ще декілька таких сімей. Але їхній рекорд у 38 років ніхто з присутніх не побив. Поруч сидів відомий танцівник Григорій Чапкіс. У нього дружина молодша на 20 років. Зійшлися вони, коли пану Григорію було 60. Чапкіс, послухавши нашого земляка, назвав його «живчиком».

- Володимиру не треба займати чергу до сексопатолога, - сказав Чапкіс. – Ви подивіться, який він енергійний і активний. У нього молода дружина, нащо йому сексопатолог. Чапкіс з прикрістю сказав, що, на жаль, нині до сексопатологів справді стоять черги. А в них – молоді хлопці й чоловіки. Підлісний під час передачі своєю енергією ще й студію «заразив». Присутні після його слів не раз або сміялися, або аплодували.

Любуюся сплячою красунею

Галина задоволена чоловіком. Каже, що він у всьому допомагає її.

- І пелюшки пере, і до дитини вночі встає, - розповідає Галина.

Поки дружина розмовляє, чоловік уважно стежить за малим. Вправно пеленає малого. Бере на руки. Притуляє до грудей.

- Вночі, коли дитина, буває, плаче, я навіть тоді не беруся будити Галину, - каже Володимир. – Встаю сам. Беру малого на руки. Підношу до моєї сплячої красуні. Оголюю їй груди. Вона навіть не чує, як немовля смокче молочко. А я тим часом любуюся, які вони обоє гарні в мене.

На подвір’ї два будинки. Невеликі. Але всередині гарний ремонт. Є меблі, телевізор. У шафі акуратно складені випрасувані пелюшки. Скрізь кімнатні квіти. Їх можна побачити навіть у гаражі. Там теж чистота й порядок. Інструмент акуратно складений на полицях. 

- У мене в гаражі чистіше, ніж у декого в хаті, - каже Володимир. - А вони мені дорікали, що погані умови для утримання дитини.

Така само чистота на подвір’ї.

- Мої знайомі добре знають, що навіть недопалки не дозволяю кидати під ноги, - розповідає господар. – Попервах насміхалися з мене, підколювали, мовляв, звідки такий чистюля взявся. Я на це не зважав. Наполягав на своєму. Всі вже звикли до цього. Чисто не там, де метуть, а де не смітять.

Володимир і Галина копають криницю. Вже викопали на глибину десять метрів.

- Я з лопатою, вона витягує відра із землею, - каже чоловік. – Але далі треба наймати копача, бо вже глибоко.

Разом город посадили. Кажуть, все роблять разом. Навіть на кухні готувати допомагають одне одному. А ось квіти – то стихія чоловіка. Перед будинком багато тюльпанів. Квіти ростуть також уздовж паркану біля дороги. Вирощує чоловік кролів, курей. Заготував 70 літрів березового соку. Сам законсервував його у банки.

- У нього все горить у руках, - каже Галина. – Звідки стільки енергії?

- Ти мені її даєш, - усміхається чоловік. – Мені хочеться допомагати їй у всьому. Мріяла навчитися їздити на мотоциклі - навчив. Уже добре тримає кермо. Сама ще не наважується, але коли я поруч, їде нормально. Малого кладемо в коляску мотоцикла і так їдемо в ліс, або у гості.

Підозра все-таки мучить чоловіка. Не та, про яку дехто подумав. «Те, що до Галини клеїлися четверо парубків, вона мені про це розповіла сама, - каже Володимир. – Не їх вибрала, а мене. Тут все нормально. Про інше хочу сказати – треба, щоб бурсу їхню потрусили ревізори. Нутром відчуваю, що сироті не всі гроші повернули. Вона не може знати, чи всі на рахунок клали. Потроху видавали на руки, а якась сума йшла на рахунок, спробуй тепер звести дебет з кредитом. В училищі кажуть, що все до копійки повернули, але я їм не вірю. Ще раз спробую дізнатися в них, нехай дадуть копію документів, а не на словах говорять. Якщо не буде документів, напишу, щоб перевірили».

Дитина росте здорова, а до мами є претензії

- Десятого травня Антону Підлісному виповнилося два місяці, - каже дільничний дитячий лікар Інна Крицька. – У цей день я оглядала дитину. По телефону попросила, щоб привезли її в лікарню. Раніше я два рази приходила додому до Підлісних, але ніхто не відчиняв. Було це на третій і на 20-й день після народження дитини. Саме в такі терміни передбачено проведення оглядів. Далі лікар проводить огляди через два місяці, через три і далі щомісяця.

Хлопчик має вагу 5,4 кілограма, при народженні було 2,8 кілограма. Його зріст нині 58 сантиметрів. Щоб не вдаватися у подробиці, скажу, що дитина розвивається добре. Росте здоровою. Претензії є до мами. Які? На всі запитання, які я задавала про дитину, відповідав батько. Я зрозуміла, що доглядає дитину переважно він. Навіть коли запитала, хто нігтики обрізає на руках і ногах, то почула у відповідь, що робить це батько. Але ж мама теж має вміти це робити. І не тільки це. Добре, що він завжди з нею поруч у всіх ситуаціях. А якщо виникне необхідність самій це робити, чи впорається молода мама? Я не впевнена в цьому. Їй треба багато вчитися цій непростій справі і багато знати. Це не побажання, а конкретна вимога. Хочеться, щоб її взяли до уваги у цій сім’ї. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Anonymous

    РИА лучше написалла чем газета по украински Почитайте и СРАВНИТЕ!!!

    Anonymous reply Anonymous

    чего чужие проблемы обсуждать.ангелы вы все что ли.а может судьи офигенные с мордами в пушку.
  • Anonymous

    Я видел сюжет в новостях про них! Вы бы видели с какой злостью она отвечала на вопросы журналистов! Сразу видно что ей там далеко не все по душе! А когда спросили помогает ли ей муж??? Она сцепив зубы с ненавистью в голосе ответила - " помогает, помогает"!

    Anonymous reply Anonymous

    "Газета по-українськи" №1573 за 27.03.2013. Рубрика Люди Галина Охота народила від старшого на 38 років чоловіка - дуже цікава стаття про них.

    Anonymous reply Anonymous

    А вот не надо про злость, скорее она плохо развита - сирота плюс интернат, да еще неизвестно какая генетика у нее. Если б не этот дяденька, будущее у нее было бы помрачнее, чем сейчас. Без родителей, жилья, да и с проблемной внешностью ...Тут выше переживали кому нужен такой старый зять. А у меня другой вопрос- есть ли желающие на такую невестку?

    Anonymous reply Anonymous

    однозначно, деду премию нужно дать - "за мужество", а ей, "за замужество"
  • Anonymous

    Зачем плодить монстров?

    Anonymous reply Anonymous

    задай этот вопрос своей маме

    Anonymous reply Anonymous

    ..спросил Антон увидев себя в зеркало!

    Anonymous reply Anonymous

    Добре філософствувати біля клавіатури з батьками в хаті. Написано ж дівчина - сирота. А що стосується дядька, то Бог в допомогу. Для Вас - молодість має одну цкаву особливість - вона швидко минає.
  • Anonymous

    Правильно пишут те, кого минусуют , хотя в выражениях не стесняются. Чувства чувствами, а сермяжная правда жизни намного суровее. По ходу дед извращенец
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up