Вінницького політика побили в під’їзді власного будинку

Вінницького політика побили в під’їзді власного будинку
Голову незалежної профспілки «Голос народу» Віктора Маліновського побили невідомі у під'їзді власного будинку. Напад стався 2 липня, близько 4.00

- Пам’ятаю, як повертався додому. Підійшов до під’їзду і щойно торкнувся дверей, щоб відчинити, як вони відімкнулись самі. У під’їзді було темно, хоча з вечора горіло світло, - розповідає Віктор Маліновський. – потім був сильний удар в обличчя. Я встиг трохи прикритись, але губу добре розірвало з боку. У них напевно був кастет, адже просто кулаками таких ушкоджень не наставиш. Потім удар в голову. Я впав і ще був удар ногою. Свідомості не втратив. 

Нападники втекли. Не зважаючи на отримані травми політик не викликав швидку і міліцію, а просто... ліг спати. Журналісту таку поведінку пояснив тим, що втомився. Мовляв, вирішуватиме проблеми буде зранку. 

Відео дня
>Віктору Маліновському зашиватимуть губу

- Тлесні ушкодження голови хірургічного втручання не потребують, - повідомив лікар Ігор Желіба

- Я написав заяву в міліцію зранку. Впевнений, що це не просто напад. Адже нещодавно наша незалежна профспілка «Голос народу» насипала на хвіст солі працівникам вінницьких ЖЕКів. Ми відкриваємо людям очі на те, що їх обманюють. Піднімають тарифи на послуги, які не виконуються або виконуються не якісно, - розповідає Віктор Маліновський. – Коли писав заяву, до мене зателефонувала наша активістка і повідомила, що їй телефонували з погрозами. Мовляв, якщо не закрию рота, то закінчу як Кішек. Але я впевнений, що винуватців злочину знайдемо. Цим зараз займається міліція.

Біль у грудях турбуватиме Віктора Маліновського впродовж чотирьох тижнів

Лікарі визначають стан Віктора Маліновського як середньої важкості. Вони радять йому утриматись від будь-яких фізичних навантажень упродовж декількох тижнів.

 

- Для такої травми дуже характерні: забої грудної клітини, садна на обличчі та забій попереку, - каже лікар-травматолог Міської лікарні №2 Ігор Желіба. – Пацієнту зашиють губу та ймовірно госпіталізують. Йому необхідний спокій та відпочинок.

У понеділок, 4 червня, політик планує скликати прес-конференцію та розповісти детеальніше про причини та обставини нападу. До того часу з'являться й перші коментарі правоохоронців.

Читайте також:

У Вінниці побиття політика спровокувало мітинг
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    Политика нашли, обыкновенный рекетир 90-х
  • Anonymous

    газете минус к чему эти фото?
  • Anonymous

    підстава
  • Anonymous

    "У Виктора" - это всё Малиновского.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up