«Щедрик» — мелодія Вінниччини: створили логотип бренду області

«Щедрик» — мелодія Вінниччини: створили логотип бренду області
  • Протягом кількох місяців команда однодумців працювала над створенням головного культурного бренду нашої області — логотипу «Щедрик». «Щедрик — мелодія Вінниччини», відтепер це лунатиме всюди!

Знаменитий «Щедрик» лунає в усьому світі та резонує з мільйонами сердець. Мелодія об’єднує країни і континенти, але варто пам’ятати, що «Щедрик», як і його автор Микола Леонтович, народились на Вінниччині, і ввібрали в себе все багатство музичної палітри рідного краю.

Однодумці створили головний культурний бренд нашої області — логотип «Щедрика».

Враховуючи всесвітню славу твору Леонтовича, в логотипі поєднали символи, які асоціюються з «Щедриком» як в Україні, так і за кордоном: ластівка і сонце, дзвоники і нотний стан, і, звичайно ж, перші чотири ноти твору, за якими «Щедрик» впізнають в усьому світі!

Відео дня

Різноманіття кольорів і супровідних змістів створюють логотипу широке варіативне коло не змінюючи суті, він може трансформуватись як в афішу, так і в мурал, в поліграфічний продукт і в сувенірну продукцію. Таке функціональне багатство робить його універсальним.

 «Щедрик — мелодія Вінниччини», відтепер це лунатиме всюди!

 

Читайте також:              

Головне про СOVID-19 за 11 травня: на Вінниччині 879 підозр та послаблення карантину

Сніг теж буде: синоптик попередила про складну погоду на цьому тижні

Площа Гагаріна — епіцентр ДТП: на перехресті нарешті встановлять світлофор

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • александр петровский

    чепугов все это создал еще 6 лет назад https://www.facebook.com/iSchedryk

  • Торон Туй

    Опять достали единственное достижение? Логотип створили!!!!!!!!!!!!!! Сумасойти какое достижение!!!!!!!!!!!!!!
    А хату Леонтовича вы уже подняли из руин? Алё! Не слышу ответа! Напоминаю, что Толик Шарий давал деньги на ремонт, на музей и много другое для села. Очильники области не ответили. А сильскый голова сказал что деньги должны поступить ему, он их будет "освоювать".

    Petro Vasyliv reply Торон Туй

    Блохастий, ти шо, бєлку піймав, якій шарій, якій ремонт? Яке твоє свинособаче діло до Леонтовича?
  • Sergey Belozor

    чому не картопляний кущ, люди тут картоплю садять, а не співають щедрик
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up